Oldal frissítése

MiPow Power Bank 3000mAh Lightning - Zöld

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MiPow Power Bank 3000mAh Lightning - Zöld

MiPow teljesítmény cső 3000 PowerBank nem csak a klasszikus, gyorstöltő hanem egy ügyes eszköz, amely segít megtalálni egy közelben lévő okostelefont. és rácsatlakozni töltés céljából. A nagy teljesítményű, kompakt kialakítás és alacsony súly mellett a Power Tube 3000 zöld változata különösen lenyűgöző a JuiceSync2 használatával, hogy távolról irányíthassa a fényképezőgép zárját, vagy megtalálhat bármilyen telefont Bluetooth technológiával. A beépített elegáns Lightning villámcsatlakozó lehetővé teszi az Ön számára, hogy ne kelljen mindenhová töltőkábelt cipeljen, mégis megbízhatóan feltölthesse iPhone vagy iPad készülékét bárhol is van. A PowerBank MiPow-t az USB-csatlakozón keresztül lehet újratölteni. A Power Tube 3000 természetesen iPod, iPhone és iPad készülékkel kompatibilis.

Fő előnyei

  • Telefon megtalálása Bluetooth technológiát használva
  • Távirányító funkció az exponáláshoz
  • Elegánsan elhelyezett Lightning csatlakozó
  • A MiPow PowerBank újratöltése USB csatlakozón keresztül
  • iPod, iPhone és iPad készülékekhez
  • Stílusos kinézet és könnyű gyorstöltő

Kis súly és kifinomult dizájn

Mindössze 85 gramm súlyú és csúszásgátló felületű kivitelben a MiPow Power Tube 3000 gyorstöltő a kezébe nagyon kényelmesen fog illeszkedni. A kifinomult dizájnja által számos díjat gyűjtötte be. A villámcsatlakozó, amely elegánsan el van rejtve a hordozható tápegység szorosan illeszkedő fedele alá, tökéletesen illeszkedik a készülék zöld színéhez. A MiPow gyorstöltő elegáns megjelenését kiegészíti egy stílusos tok, mely hozzásegít a Power Tube 3000 kényelmes szállításához sérülésveszély nélkül.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 105 mm (10,5 cm)
Magasság 25 mm (2,5 cm)
Mélység 25 mm (2,5 cm)

Kapacitás

Kapacitás 3 000 mAh

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 1 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző

Tömeg

Tömeg 85 g
Kód:  EAMPO06
Termékszám:  MP-SPL06A-GN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05