Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

MIO Pilot 15 LM

4,4 15 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIO Pilot 15 LM

Nem vagy biztos abban, hogy megtalálod a keresett utcát? A(z) MIO Pilot 15 LM gps navigáció a tökéletes megoldás. Képes azonnal megjeleníteni a legrövidebb vagy a leggyorsabb utat. Minden egyszerűen személyre szabható. Ez a megbízható GPS elsősorban személyautókhoz készült. Színes 5" átmérőjű kijelzője és 480 × 272 px felbontása mosolyt csal az arcodra. A kijelző pontosan reagál az érintésre, használata teljesen intuitív. A beépített memória kapacitása 128 MB.. Méreteit tekintve 86 × 132 × 15,3 mm, súlya pedig 168 g.

A(z) MIO Pilot 15 LM GPS navigáció lényegesebb tulajdonságai

  • Korszerű MIO navigáció személyautók vezetői számára
  • Viszonylag nagyobb 5" kijelző
  • Térképfrissítés módja: számítógépen keresztül
  • Teljes Európa térkép
  • Élettartam szoftverfrissítés
  • A(z) MIO gps navigáció modern sávnavigációs asszisztenst kapott
  • Sebességmérő kamerák helyzetének jelzése

A(z) MIO Pilot 15 LM gps navigáció a garancia arra, hogy nem fogsz elveszni

A(z) MIO Pilot 15 LM navi tartalmazza Magyarország teljes térképét és a magyar nyelvű hangnavigációt. Ráadásul, jár hozzá Európa maradék térképe is, így országon kívül sem fogsz eltévedni. A térképeket asztali számítógépen keresztül frissítheted. Mivel a GPS navigációhoz élettartamra szóló ingyenes térképfrissítés jár, nem kell a frissítések miatt aggódnod.

A(z) MIO Pilot 15 LM különleges funkciói

A(z) MIO Pilot 15 LM gazdag kínálatában olyan nem mindennapi funkciók is találhatók, amelyek még élvezhetőbbé teszik a GPS navigációt. Az ökológiai útvonal móddal a legoptimálisabb üzemanyag-felhasználású útvonalat készíti elő a rendszer. Ráadásul fejlett sávnavigációs asszisztenssel is ellátták.

Paraméterek

Méret

Szélesség 132 mm
Magasság 86 mm
Mélység 15,3 mm

Tömeg

Tömeg 168 g

Navigáció típusa

Rendeltetés Autó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Maximális felbontás 480 × 272 px
Memóriakártya típusa Micro SD
Belső memória 128 MB

Funkciók

Felszereltség Érintőképernyő
Funkciók Cseh Köztársaság + Európa térképe, Sávváltás, Radaradatbázis, Öko útvonal, Élettartam térképfrissítés
Térképfrissítés módja Számítógépen keresztül

Térképek

Térképek Albánia, Andora, Belgium, Fehéroroszország, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Montenegró, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Horvátország, Írország, Olaszország, Ciprus, Liechtenstein, Litvánia, Lettország, Luxemburg, Magyarország, Málta, Moldova, Monaco, Németország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugal, Ausztria, Románia, Görögország, San Marino, Észak-Macedónia, Szlovákia, Szlovénia, Egyesült Királyság, Szerbia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, Ukrajina

Lokalizáció

Jelentési nyelv Angol, Cseh, Német
Felület nyelve Cseh, Angol, Német
Kód:  PP302u5c6
Termékszám:  442N60300002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05