Oldal frissítése

MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD

3,8 58 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue J85 WIFI 2.5K QHD

       

A MIO MiVue J85 nem zavarja a kilátást

A MIO MiVue J85 autós fényképezőgépet úgy tervezték, hogy a vezetés közben ne zavarja a figyelmet, ami megkönnyíti a MIO MiVue J85 telepítését a visszapillantó tükör mögött. A műszerfalon nem lesz semmilyen szükségtelen tárgy, amely zavarná a kilátást

                     

Kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelő

A MIO MiVue J85 autós kamera kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelővel van felszerelve, amely gondoskodik a nagy kontrasztú képek fényes, gazdag színekkel történő rögzítéséről, még gyenge megvilágítás mellett is.

        
MIO MiVue J85 WIFI
            


Rendkívül jó minőségű QHD felbontás

Legyen akár nappal, akár éjszaka, a MIO MiVue J85 autós kamera mindig gondoskodik arról, hogy a képet a lehető legjobb minőségben töltse fel. A MIO MiVue J85 150°-os látószöget, F1.8 nyílást és 2,5 K QHD 1,600p felbontást tartalmaz. Ezeknek az értékeknek köszönhetően tökéletesen rögzíti az utazás minden részletét.


High-end kapcsolat integrált Wi-Fi-vel

Egyszerűen biztonsági másolatot készíthetsz az összes videóról az okostelefonodra, vagy a MiVue Pro-n keresztül megoszthatja az integrált Wi-Fi-t. A MIO MiVue J85 autós kamera firmware könnyen frissíthető, és a fényképezőgép adatai felgyorsíthatók a WIFI OTA frissítéssel, ami naprakészen tartja a készüléket.

        
MIO MiVue J85 WIFI
            


A MIO MiVue J85 képes a radar jelzésére

A MIO MiVue J85 előtelepített radaradatbázissal rendelkezik, így mindig tudni fogod, hogy milyen gyorsan mehetsz. Minden adat frissül a felvételi kamera élettartama alatt. Van egy praktius hangjelzés a sebességről, így mindig tudni fogod, hogy mikor kell lassítani.


Biztonságos vezetés a MIO MiVue J85 kamerával

Az ADAS rendszer két funkcióval segít téged: LDWS Lane Indulás figyelmeztetés és FCWS alkar figyelmeztetés. Ezek a két funkció magas biztonsági értéket adnak az eszközhöz, mivel az LDWS figyelmeztet, ha elhagyja a jármű sávját, és ezzel megakadályozhatja a közvetlen ütközést.

        
MIO MiVue J85 WIFI
            


Megbízható pozíció és sebességmérés a GPS érzékelőnek köszönhetően

Az MIO MiVue J85 autórögzítő kamera az aktuális radarlistával működik, és a beépített GPS-érzékelővel interaktív Google térképeken tudja megtervezni az útvonalat. A versenyautókba készült kamerákkal ellentétben a GPS modul beépítve van a kamerába. Nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására.


Mozgáskövetés G-érzékelővel

A MIO MiVue J85 G-érzékelővel is rendelkezik, amely gyorsan reagál a hirtelen irányváltásra vagy más váratlan túlterhelésre. Az integrált érzékelő rögzíti a háromtengelyes meghajtót, és azonnal tárolja a jelentős változásokat. Ez lehetővé teszi a lehetséges ütközés irányának és okának meghatározását.

        
MIO MiVue J85 WIFI
            


Praktikus parkolási mód

A MIO MiVue J85 autós kamera automatikusan aktiválhatja és rögzítheti a videót a jármű mozgásérzékelése alapján . Ez egy olyan praktikus funkció, amely segít abban, hogy bizonyítékokat gyűjts még akkor is, ha nem vagy az autóban.


A hátsó kamera is támogatja

A MIO MiVue J85 teljesen kompatibilis a MiVue A30 hátsó fényképezőgéppel, a jármű mögötti helyzetet rögzítve . A nézet minden szögéből felveheti az utat.

        
MIO MiVue J85 WIFI
            


Hangutasítások és figyelmeztetések

Az MIO MiVue J85 autórögzítő hangutasítással tájékoztatja az út helyzetét. Olyan helyzetben kaphatst információt, amikor közel jársz a sebességhatárhoz, vagy ha átlépted a megengedett sebességet. Emellett azt is jelzi, ha áttérsz egy másik sávba, így elkerülheted az ütközést is.

       

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi, GPS

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Támogatott video formátumok H.264, MP4
SD kártya max. méret 128 GB

Méretek és tömeg

Tömeg 79 g
Szélesség 10 cm
Magasság 3,88 cm
Mélység 3,4 cm

Látószög 150 °
Objektív fényerőssége f/1,8
Érzékelő típusa CMOS

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása 2560×1600

Típus és funkció

Típus Autóba
Jellemzők Vezeték nélküli, GPS, Radardetektor, Hangvezérlés, Automatikus felvétel, Parkoló mód, G-szenzor
Asszisztens rendszerek Sávtartó, Ütközésgátló rendszer

Elemek

Akkumulátor-kapacitás 240 mAh
Kód:  PP306yc
Termékszám:  5415N6060002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20