Oldal frissítése

MIO MiVue J60

4,4 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue J60

A MIO MiVue J60 autós kamera nem zavar a szabad kilátásban

A MIO MiVue J60 autós kamerát úgy tervezték, hogy vezetés közben ne zavarja meg a figyelmed. Ezért a MIO MiVue J60 kamera telepítésének helye a visszapillantó tükör mögött van. Így nem lesz semmilyen felesleges tárgy a műszerfalon, amely eltakarná a szabad kilátást.


Full HD felvételek készítése

A MIO MiVue J60 autós kamera lenyűgöző f/1,8 üvegobjektívvel és STARVIS CMOS érzékelővel rendelkezik, amely Full HD (1080p) felbontást kínál 150°-os széles látószöggel.

MIO MiVue J60


Kitűnő kapcsolat az integrált Wi-Fi-vel

A beépített Wi-Fi segítségével egyszerűen készíthetsz biztonsági másolatot az összes videóról az okostelefonodra, vagy meg is oszthatod azokat a MiVue Pro alkalmazással. A MIO MiVue J60 autós kamera szoftvere könnyen frissíthető, ahogyan a sebességmérő kamerák adatbázisa is a WIFI OTA frissítéssel, amely garantálja, hogy a készülék mindig naprakész legyen.


A MIO MiVue J60 figyelmeztet a sebességmérőkre

A MIO MiVue J60 előtelepített sebességmérő kamera adatbázist biztosít, így mindig tudni fogod, hogy milyen sebességgel közlekedhetsz. Az adatok folyamatosan frissülnek a kamera élettartama alatt. Egy praktikus hangjelzés figyelmeztet a sebességre, így mindig tisztába leszel azzal, hogy mikor kell lassítanod.

MIO MiVue J60


MIO MiVue J60 autós kamera fejlett gépjárművezetői támogatórendszerekkel

A MIO MiVue J60 magában foglalja az ADAS fejlett gépjárművezetői támogatórendszereket az FCWS, azaz a Ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszert, az LDWS, másnéven a Sávelhagyás figyelmeztetést és az FA, vagyis a Fáradtság figyelmeztetést is.


Megbízható helyzet és sebesség rögzítés a GPS érzékelőnek köszönhetően

Az MIO MiVue J60 autós kamera mindig aktuális sebességmérő kamera adatbázissal működik, és a beépített GPS-érzékelővel az útvonalat képes megjeleníteni az interaktív Google térképen is. A konkurens autós kamerákkal ellentétben a GPS modul be van építve a kamerába. Így nincs szükség külső eszközök csatlakoztatására.

MIO MiVue J60


Mozgáskövetés G-szenzorral

A MIO MiVue J60 G-szenzorral is rendelkezik, amely gyorsan reagál a hirtelen irányváltásra vagy más váratlan torlódásra. Az integrált érzékelő három tengelyen rögzíti a vezetést, és azonnal megjeleníti a jelentős változásokat. Ez lehetővé teszi a lehetséges ütközés irányának és okának meghatározását.


Praktikus parkolási mód

A MIO MiVue J60 autós kamera automatikusan aktiválja magát és rögzíti a jármű előtti felvételt mozgásérzékelés esetén. Ez egy olyan praktikus funkció, amely segít abban, hogy bizonyítékokat szerezz még akkor is, ha nem tartózkodsz az autóban.

MIO MiVue J60


Hangértesítések és figyelmeztetések

A MIO MiVue J60 autós kamera hangutasítással tájékoztat az út helyzetéről. Információt szolgáltat, amikor sebességmérő kamerához közeledsz, vagy ha átléped a megengedett sebességet. Akkor is, ha hirtelen elhagyod a sávot, vagy ha fennáll az ütközés veszélye.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi, GPS

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Támogatott video formátumok H.264, MP4
SD kártya max. méret 128 GB

Méretek és tömeg

Tömeg 79 g
Szélesség 10 cm
Magasság 3,88 cm
Mélység 3,4 cm

Látószög 150 °
Objektív fényerőssége f/1,8
Érzékelő típusa CMOS

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása Full HD (1920×1080)

Típus és funkció

Típus Autóba
Jellemzők Vezeték nélküli, GPS, Radardetektor
Asszisztens rendszerek Ütközésgátló rendszer

Elemek

Akkumulátor-kapacitás 240 mAh
Kód:  PP306yb
Termékszám:  5415N6060007
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15