Oldal frissítése

MIO MiVue 846 Wifi GPS

4,3 51 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue 846 Wifi GPS

A vezetésnek nem kell unalmasnak lennie - az új Mio MiVue 846 navigációval a vezetés minden nap egy igazi kaland lehet! Ez a kivételes autós kamera 60 fps sebességű Full HD 1080p felbontással és szabadalmaztatott, kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelővel büszkélkedhet, utóbbi gondoskodik a remek tisztaságú képekről. A Night Vision Ultra technológiával, amely még rossz fényviszonyok között is szuper képminőséget biztosít, és a nagy fényerejű f/1.8-as rekeszértékkel együtt segítségedre lehet az éjszakai vezetés közben is. A Mio MiVue 846 autós kamera 150°-os látószöget alkalmaz és lenyűgöz számos modern technológiájával, mint például a telepített mérőpontok felismerése, a GPS helymeghatározás és a sebességmérő kamerákra figyelmeztetés, illetve a passzív parkoló mód vagy a beépített Wi-Fi modul.


A Mio MiVue 846 autós kamera főbb jellemzői 

  • Egy modern autós kamera mindennapi használatra, az utazások rögzítéséhez a legjobb minőségben
  • A Mio MiVue 846 Full HD minőségben (1920 × 1080) rögzíti a felvételeket 60 fps sebességgel
  • A kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelő tökéletesen tiszta képet biztosít
  • A Night Vision Ultra technológia és az f/1,8 rekeszérték biztosítja a minőséget gyenge fényviszonyok mellett
  • A H.264 technológiával a felvételek remek minőségben készülnek el, ugyanakkor a fájlok nem foglalnak sok helyet 
  • Az integrált GPS-nek hála automatikusan rögzíti az utazással kapcsolatos információkat (sebesség, irány, koordináták és egyebek)
  • A GPS modul ingyenes frissítéssel gondoskodik a sebességmérő kamerák, kamerák és a telepített mérőpontok információiról 
  • A beépített Wi-Fi segítségével okostelefonról vagy tabletről is megtekintheted a felvételeket és könnyedén megoszthatod a fájlokat
  • Mio MiVue 846 autós kamera széles, 150°-os látószöggel
  • Ütések érzékelése és felvételek felülírásának megelőzése a 3 tengelyes G-szenzorral
  • Autós kamera passzív parkoló móddal állandó áramellátás nélkül (akár 48 órán át)
  • A Mio MiVue 846 az összes adatot megjeleníti a 2,7"-es képernyőjén
  • A kamera hozzáférést nyújt a Mio MiVue Manager PC szoftverhez, amellyel megoszthatod, lejátszhatod és elemezheted a képeket és a G-szenzor adatait baleset esetén.

Kivételes képminőség a STARVIS CMOS érzékelővel

A Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS széles látószögű autós kamerával minden helyzetben számíthatsz a kristálytiszta felvételekre. A kiváló minőségű STARVIS CMOS érzékelőt a világhírű Sony szabadalmaztatta, ez a biztosíték a gazdag színvilágára és a kivételes kontrasztjára, amelynek hála a felvételek még rossz fényviszonyok között is nagyszerű minőségben készülnek el.

Tökéletes éjszakai felvételek a Mio MiVue 846 kamerával

A Mio MiVue 846 autós kamera magas minőségű 5G+1 IR üveg optikával érkezik, amelyet kivételes fényerő és a Night Vision Ultra technológia jellemeznek, éppen ezért nem szükséges aggódnod az éjszakai felvételek miatt sem. Továbbá a MiVue 846 szenzor szinte az infravörös skálának megfelelően érzékeny a fényre, így tehát képes az éjjellátásra.

Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS autós kamera HDR technológiával

A HDR funkcióval az útközben készített felvételek szinte olyanok, mintha a saját szemeden keresztül néznéd őket - még alacsony fényviszonyok között is. A Mio MiVue 846 autós kamera HDR technológiája magas dinamikatartománnyal rendelkezik, ezáltal minden egyes videóképkocka sokkal élesebb és igazán részletgazdag.

A MiVue 846 autós kamera figyelmeztet a telepített mérőpontokra

Amennyiben a Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS autós kamerával utazol, nem szükséges aggódnod a véletlen gyorshajtás miatt, még akkor sem, ha nem tudod, hogy mérnek. A kamera valós idejű információt nyújt a sebességkorlátozásról, az egy adott szakaszban megengedett átlagos sebességről és megjeleníti a megtett távolságot és időt (másodpercek formájában), mielőtt egy adott útszakaszon belefutnál a sebességmérő kamerába. Mindezt és más információkat tökéletesen megtekintheted a 2,7"-es kijelzőn.

Állítsd be a megfelelő kameraállást a QuickClick dokkolóval

A Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS kamerát könnyedén kiszedheted a helyéről és visszateheted a helyére az eredeti QuickClick dokkolóállomással, ez pedig azt jelenti, hogy a készüléket bárhová magaddal viheted, hogyha kiszállsz a kocsiból. Ezt a kompakt autós kamerát azonban diszkréten felszerelheted a visszapillantó tükörre is még magasabb vagy nagyobb autók esetében is. A kamera látószögét pedig kényelmesen beállíthatod az igényeid szerint.

Mio MiVue 846

Kiváló Full HD felvétel még nagyobb sebességnél is

A Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS kamerával számíthatsz a szuper minőségű Full HD (1080p) felvételekre 60 fps sebességgel. Emellett a képeket a modern H.264 technológiával tömöríti, ezáltal a fájlok igazán kevés helyet foglalnak a memóriakártyán, miközben megőrzik kivételes minőségüket.


Mio MiVue 846

Kivételesen könnyű lencse

A Mio MiVue 846 autós kamera kiváló minőségű f/1.8-as lencséje gondoskodik a tökéletesen olvasható közúti jelzésekről és rendszámtáblákról illetve a részletgazdag felvételekről még alkonyatkor vagy éjszaka is.

Mio MiVue 846

Széles látószög a tökéletes áttekintésért

Az úton készített felvételeken mindent megtekinthetsz, amire csak szükséged van, például, hogy mi történik a járdaszegélyen. Ez pedig nem másnak köszönhető, mint a készülék 150°-os, széles látószögű lencséjének.

Mio MiVue 846 kamera vezeték nélküli kapcsolattal

Adatátvitel szükségtelen kábelek, a kábel keresése és csatlakoztatása nélkül? Ez sem jelent problémát a Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS nagyszerű autós kamerának. A beépített Wi Fi modullal vezeték nélkül is áthelyezheted a fájlokat a Mio kameráról más készülékekre, ahol könnyedén és gyorsan elmentheted azokat a MiVue Pro alkalmazással. Az OTA (Over-the-air) technológiával a készülékeden mindig a legfrissebb szoftveres verzió található meg.

Mio MiVue 846

Beépített GPS technológia

A vezetési sebesség illetve a pontos helyzeted és az idő megbízható rögzítéséről a beépített GPS helymeghatározás gondolkodik. Más autós kamerákkal ellentétben a GPS modul közvetlenül az egységben található, ez biztosítja az idő és a pozíció automatikus kalibrálását a Mio MiVue 846 kamerán, például amikor a készüléket már hosszú ideje nem használtad. Ehhez állítsd be azt az egyéni sebességkorlátot, amit nem szeretnél túllépni, a MiVue 846 készüléke pedig értesít, ha ez mégis megtörténne.

Mio MiVue 846

Parkoló mód passzív áramellátással

A Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS kamera lehetővé teszi az akár 48 órás akkumulátoros készenléti üzemmódot, amely automatikusan megkezdi a felvétel rögzítését amint gyanús behatást érzékel. A passzív parkoló módot töltés nélkül is használhatod a beépített akkumulátorral.

Fejlett támogató rendszer a Mio MiVue 846 autós kamera sofőrjeinek

A Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS kamerával akkor sem kell aggódnod, ha friss jogosítvánnyal vagy kevés tapasztalattal ülsz a volán mögé - ugyanis a kamera modern interfésze magában foglalja az előre telepített támogató rendszert (ADAS), emellett a készülék figyelmeztet sávelhagyás esetén (FCWS), sőt, még időben felismeri és figyelmeztet a veszélyes mikro-alvásra is (FA).

Mio MiVue 846

Felvételek védelme a G-szenzorral

Természetesen a legtöbb kamera esetében a legfontosabb a beépített G-szenzor, amely megelőzi a felvételek felülírását, hogyha balesetet vagy gyanús behatást érzékel. A G-szenzor a modern Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS autós kamera felszereltségében is megtalálható.

Mio MiVue 846

Szabadalmaztatott Mio Smart Alert funkció

A Mio MiVue 846 a GPS technológia és az előre telepített sebességmérő kamera adatbázis kombinációját alkalmazza, hogy még időben figyelmeztessen a sebességmérő kamerás útszakaszokra, így figyelhetsz a vezetési sebességedre. Az innovatív autós kamera jóval előre tájékoztat a sebességmérő kamerákról, a belső adatbázisát a kamera egész élettartamán át ingyenesen frissíti (kivéve Franciaország, Svájc, Lettország, Észtország, Románia, Törökország és Németország sebességmérő kameráit).

Mio MiVue 846

MiVue hátsó kamera csatlakoztatás támogatással

A csúcs-kategóriás Mio MiVue 846 Wi-Fi GPS kamerához megvásárolhatod a MiVue A30 vagy az A50 hátsó kamerát, hiszen kompatibilisek egymással. Ezáltal azt is láthatod, mi történik a jármű mögött. A felvételeket így duplán készíti el a MiVue 846 kamerával együtt.

Mio MiVue 846

Könnyű képkezelés a MiVue Manager alkalmazással

A Mio MiVue 846 kamera hozzáférést biztosít a MiVue Manager Desktop számítógépes szoftverhez a Windows és a MAC operációs rendszereken, amellyel könnyedén lejátszhatod, kombinálhatod és szerkesztheted a fájlokat, majd kényelmesen megoszthatod azokat a közösségi hálókon.



Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi, GPS

Csomag tartalma

Csomag tartalma Használati útmutató, Autós töltő, Tartó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Támogatott video formátumok H.264, MP4
SD kártya max. méret 256 GB

Méretek és tömeg

Tömeg 117 g
Szélesség 8,75 cm
Magasság 6,23 cm
Mélység 4,15 cm

Látószög 150 °
Objektív fényerőssége f/1,8
Érzékelő típusa CMOS
Kijelző mérete 2,7 "

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása Full HD (1920×1080)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Típus és funkció

Típus Autóba
Jellemzők GPS, Radardetektor, Automatikus felvétel, Parkoló mód, G-szenzor

Elemek

Tápellátás típusa Szivargyújtó
Akkumulátor-kapacitás 240 mAh
Kód:  PP350ya
Termékszám:  5415N6310038
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10