Oldal frissítése

MIO MiVue 786 WiFi

3,8 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue 786 WiFi

Soha nem lehet tudni, mi fog történni az úton. Ezért jó ötlet felszerelni a járművet menetrögzítő kamerával, mert a felvétel, például egy ütközés vagy más vitás helyzet esetén, bizonyítékként szolgálhat. A nagy kijelző érintőképernyős vezérlésének köszönhetően semmi nem tereli el a figyelmedet vezetés közben, így teljes mértékben a vezetésre tudsz összpontosítani. A kamera azonnal észleli és pontosan rögzíti a vészhelyzeteket. Ezenfelül a beépített GPS az útvonalat is világosan mutatja. És ha meg szeretnéd osztani az élményeidet a barátaiddal, a MIO MiVue kamera segítségével akár élő adást is indíthatsz a Facebook-on.

A MiVue MIO 786 WiFi autós fedélzeti kamera főbb jellemzői

  • A minőségi Exmor optikai érzékelő segítségével jó minőségű, FullHD felbontású felvételek készülnek
  • Felvétel legfeljebb 128 GB-os microSD kártyára (20 óra, megszakítás nélküli felvétel)
  • A nagylátószögű lencse betekintési szöge 140°
  • Az érzékelő három térbeli tengely mentén figyeli a jármű helyzetét - ennek köszönhetően gyorsan reagál a vészhelyzetekre
  • Pontos útvonalak GPS-en keresztül
  • Áramellátás tápkábel vagy akkumulátor segítségével

Biztonságos vezetés a MIO MiVue 786 WiFi kamerával

Az ADAS rendszer (Advanced Driver Assistance System) két funkciója nagy segítség lesz vezetés közben: a sávelhagyásra figyelmeztető LDWS (Advanced Driver Assistance System) és az elülső ütközésre figyelmeztető FCWS (Forward Collision Warning System). Ez a két funkció a biztonság tekintetében jelentősen növeli az eszköz értékét, mert az LDWS figyelmeztet, amennyiben a jármű elhagyja a sávot, így akár egy ütközés megelőzésében is nagy szerepet játszhat. És ha csökken a távolság a járműved és az előtted haladó jármű között, például, ha az előtted haladó jármű vezetője hirtelen rálép a fékre, az FCWS azonnal figyelmeztet. Be lehet állítani, hogy a riasztás meghatározott időközönként aktiválódjon, amely felhívhatja a figyelmet a fáradtságra, ilyenkor akár egy rövid időre érdemes megállni pihenni.

Elektronikus utas

A MiVue 786 kamera G-szenzorral van felszerelve, amely gyorsan reagál hirtelen irányváltás és ütközés esetén. Az integrált érzékelő három térbeli tengely mentén rögzíti a jármű helyzetét. Ez lehetővé teszi az ütközés irányának meghatározását, és azt is, hogyan történt a baleset. Abban a pillanatban, amint a G-szenzor érzékeli, hogy a jármű mozgása drasztikusan megváltozik, a kamera automatikusan rögzíteni kezdi az eseményeket. És a mindig naprakész radar adatbázisnak köszönhetően zökkenőmentes és büntetésmentes utazást biztosít.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0, Wi-Fi, GPS

Csomag tartalma

Csomag tartalma Használati útmutató, Autós töltő, Tartó

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Belső memória 0 MB (0 GB)
Támogatott video formátumok H.264, Mov
SD kártya max. méret 128 GB

Méretek és tömeg

Tömeg 100 g
Szélesség 8,78 cm
Magasság 5,25 cm
Mélység 3,19 cm

Látószög 140 °
Objektív fényerőssége f/1,8
Kijelző mérete 2,7 "

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása Full HD (1920×1080)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Típus és funkció

Típus Autóba
Jellemzők Érintéses vezérlés, GPS
Asszisztens rendszerek Sávtartó, Ütközésgátló rendszer

Elemek

Tápellátás típusa Szivargyújtó
Akkumulátor-kapacitás 240 mAh
Kód:  PP306y8
Termékszám:  5415N5680013
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15