Oldal frissítése

MIO MiVue 731

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue 731


Hogyha biztosra szeretnél menni, hogy minden esetleges balesetet megbízhatóan rögzítesz útközben, akkor a Mio MiVue 731 autóskamera ideális választás számodra. Az autóskamera remekel a prémium minőségű Full HD felbontású videófelvételek készítésével 32 képkockasebességgel másodpercenként. A beépített GPS automatikusan rögzíti a sebességedet és a pozíciódat és még időben figyelmeztet a sebességmérő kamerákról. Természetesen nem hiányozhat a G-szenzor, a parkolómód vagy a csomagban található forgó tartó a szélvédőre. A Mio MiVue 731 autóskamerával minden egyes utadat kiváló minőségben rögzítheted.


A Mio MiVue 731 autóskamera főbb jellemzői

  • Autóskamera modern dizájnnal és minőségi kivitelezéssel
  • A Mio MiVue 731 Full HD felvételt készít 30 fps sebességgel
  • Az f/2.0 optika fényereje tisztább képet nyújt még rossz fényviszonyok mellett is
  • 2,7"-es jól olvasható kijelző 16:9 képaránnyal
  • A H.264 technológiával kiváló minőségű, kis méretű fájlokat készíthetsz
  • A GPS chip biztosítja a vezetési információk rögzítését és az útvonal megjelenítését a Google térképein
  • Beépített 3 tengelyes G-szenzor a felvételek rögzítéséhez ütközések észlelésekor
  • A Mio MiVue 731 remekel széles, 130° -os látószögével
  • Készenléti parkolási mód mozgásérzékelővel (áramot igényel)
  • A Mio MiVue 731 autóskamera különlegessége, hogy jó előre figyelmeztet a sebességmérő kamerákra
  • A csomag tartalmaz egy 360° -ban forgatható tartót a szélvédőre
  • Intelligens ADAS (Advanced Driver Assistance System) rendszer támogatás

Mio MiVue 731 autóskamera kiváló minőségű képpel és beépített GPS-szel

A Mio MiVue 731 autóskamerával többé már nem szükséges aggódnod, hogy lesz-e meggyőző bizonyítékod egy koccanás vagy más forgalmi esemény esetén. A MiVue 731 kamera felvétele kiváló minőségű Full HD felbontású, 30 képkockát rögzít másodpercenként. Természetesen a kamera felszereltségéből nem hiányozhat a G-szenzor sem, amelynek feladata, hogy ütközés esetén védi a felvételt a felülírástól. Parkolómódban a kamera mozgásérzékelést alkalmaz, így mindig látni fogod, mi történik a járműved körül. Ami a legfontosabb, a Mio MiVue 731 autóskamera a beépített GPS chip-pel még időben és megbízhatóan figyelmeztet a sebességmérő kamerákra, így azokról időben tájékozódhatsz. A készülék teljes élettartama alatt ingyenesen elérhető a sebességmérő kamerák adatbázisa.






MiVue Manager az utazások nyomon követéséhez, mentéséhez és megosztásához 

A Mio márka MiVue Manager programjával lejátszhatod a felvételeket a számítógépeden is. Az alkalmazásban lehetőséged van kezelni és elemezni a felvételeket illetve archiválni a feltöltött adatokat. A program kompatibilis a Windows és a Mac operációs rendszerekkel egyaránt. A beépített G-szenzorral a Mio MiVue 731 autóskamera lehetővé teszi az adatok elemzését, a beépített GPS pedig grafikus módon jeleníti meg az általad megtett utat a Google térképen. Emellett könnyedén és egyszerűen töltheted fel a videóidat a MiVue Manager alkalmazásból az olyan platformokra, mint például a YouTube vagy a Facebook.




Mio MiVue 731

A fejlett vezetést segítő rendszerrel biztonságos

A Mio MiVue 731 autóskamerával meggyőződhetsz arról, hogy mindig biztonságban leszel, hiszen a fejlett Advanced Driver Assistance rendszert alkalmazza. Ez magában foglalja az ütközésre figyelmeztető rendszert (FCWS), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszert (LDWS) és a sofőr mikro-alvására figyelmeztető rendszert is (FA). A Mio MiVue 731 autóskamerával a véletlen balesetek kockázatát a minimumra csökkentheted.


Mio MiVue 731

Beépített GPS

A beépített GPS modullal nem szükséges semmit sem külsőleg csatlakoztatnod a Mio MiVue 731 kamerához, tökéletes áttekintést biztosít a vezetési sebességről vagy a GPS koordinátákról. A sebességi adatok rögzítését deaktiválhatod is.


Mio MiVue 731

Készenléti parkolómód

Parkolómódban a Mio MiVue 731 kamera csúcs-modern mozgásérzékelés technológiával figyeli meg a járművet. Ha mozgást érzékel a jármű előtt, automatikusan megkezdi a felvétel készítését, így mindig tudni fogod, hogy pontosan mi történt az autó körül. A parkolómód folyamatos energiaellátást igényel.



Mio MiVue 731

Mio MiVue 731 autóskamera kiváló minőségű felvétellel

A Mio MiVue 731 kamera akár 130°-os látószöget nyújt a kifogástalan rálátáshoz az úton. A 30 fps sebességű, 1080 p-s Full HD felbontásnak köszönhetően számíthatsz a prémium minőségű felvételekre. A Mio MiVue 731 autóskamerával még kedvezőtlen fényviszonyok között is rögzítheted az utat az f/2.0-s rekeszértékkel. Amint beindítod a járművet, a MiVue 731 automatikusan megkezdi a felvétel rögzítését, így neked már nem kell miatta aggódnod.


Mio MiVue 731

A G-szenzor érzékeli a behatásokat

A beépített háromtengelyes G-szenzorral biztos lehetsz abban, hogy a Mio MiVue 731 kamera által rögzített fontos felvételeidet semmi sem írja felül, amennyiben hirtelen mozgásváltozást vagy behatást érzékel, a G-szenzor lezárja ezeket a felvételeket a felülírástól, így később gond nélkül megtekintheted.


Mio MiVue 731

Korai figyelmeztetés a sebességmérőkről

Amennyiben szeretsz gyorsan vezetni, azonban a gyorshajtási bírságot annyira nem kedveled, úgy kihasználhatod azt a funkciót, amely még időben figyelmeztet az utadba eső sebességmérő kamerákra. A sebességmérő kamera felismeréssel még időben tájékoztat azok helyzetéről a vezetési sebességedtől függően. Ez a funkció a készülék egész élettartama alatt össze van kötve az ingyenesen frissülő sebességmérő kamera adatbázissal, kivéve Franciaországban, Svájcban, Lettországban, Észtországban, Romániában és Törökországban.



A Mio MiVue 731csomag tartalma:

  • Mio MiVue 731 autóskamera
  • Hosszú autós tápkábel
  • Forgatható tartó a szélvédőre


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek USB 2.0

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Belső memória 0 MB (0 GB)
Támogatott formátumok JPEG
Támogatott video formátumok H.264
SD kártya max. méret 128 GB

Méretek és tömeg

Tömeg 79,4 g
Szélesség 8,41 cm
Magasság 5,16 cm
Mélység 3,14 cm

Látószög 130 °
Objektív fényerőssége f/2
Kijelző mérete 2,7 "

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása Full HD (1920×1080)
Videó-hangbeállítás Sztereó

Típus és funkció

Típus Autóba

Elemek

Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 2 óra
Kód:  PP306y0
Termékszám:  5415N5830012
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05