Oldal frissítése

MIO MiVue 658 Touch Wifi

4,3 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue 658 Touch Wifi

Širokoúhlý objektiv

Nagy szélességű felvétel

A fényképezőgép nagylátószögű, 150 fokos objektívvel rendelkezik, nincs holtpont. Ezért nagyon valószínű, hogy nem fog lemaradni semmilyen fontos közlekedési baleset vagy egyéb esemény.

extrém HD

Extrém HD

Ez a fényképezőgép a 30 FPS felbontású 2304×1296-os videókat vesz fel, amelyek kiváló minőségű H.264 technológiával vannak tömörítve, így viszonylag kicsi fájlméretet tartanak.

WiFi

Beépített WiFi

A MiVue 658 vezeték nélküli WiFi technológiával rendelkezik. Könnyen megoszthatja utazási élményeit barátaival a közösségi hálózatokon.

MIO MiVue 658 Touch

Szemtanú utazás közben

A Mio fényképezőgép sosem hagyja Önt cserben, így baleset esetén ezt bizonyítékként használhatja. Ugyancsak hatalmas segítséget nyújthat a biztosítási társasággal szemben a balesetekért való felelősségre vonhatóság ügyében - nem fizetnek többé indokolatlan pénzügyi követeléseket és megvédi a bónuszokat. A MiVue 658 Touch WiFi kamera egy igazán egyszerű, intuitív és kényelmes használhatósággal büszkélkedhet, amelyet egy 2,7 hüvelykes érintőképernyő egyesít.
Van egy integrált sebességmérő radar adatbázis is, amely teljesen ingyenes a frissítésekkel az eszköz teljes használata alatt. Segít a sebességhatárok betartásában, hangüzenettel értesíti önt, ha túl gyorsan halad.

MiVue Manager

A letöltött képanyag a legjobban a MiVue Manager segítségével tölthető le a számítógépre. Az intuitív vezérlés lehetővé teszi a feltöltött videók böngészését és lejátszását különböző sebességgel. Az egyes videókat is egyszerűen összekapcsolhatja egy nagyobb egységgel. Mindent meg lehet osztani a közösségi hálózatokon (YouTube vagy Facebook).

MiVue menedzser

Umí i fotit

Fényképezési mód

Kis baleset esetén fotók formájában is lehet fényképeket készíteni. A Mio MiVue 658 Touch WiFi számára ez nem jelent gondot. A beépített akkumulátorral egyszerűen eltávolíthatja az eszközt a tartóból és megcsinálhatja a szükséges felvételeket.

Vestavěný senzor rozpozná kolizi

A kamera észleli az ütközést

Abban a pillanatban a 3 tengelyes túlterhelésérzékelő (G érzékelő) mozgásváltozást észlel, a MiVue kamera azonnal elmenti az esemény felvételét. A G érzékelő még felvétel közben is működik. Feljegyzi a vezetés irányát grafikon formájában. Ez lehetővé teszi annak feltárását, hogy honnan származott a hatás és hogyan történt.

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek Wi-Fi

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC, micro SDXC
Belső memória 0 MB (0 GB)
Támogatott video formátumok H.264
SD kártya max. méret 128 GB

Méretek és tömeg

Szélesség 15,3 cm
Magasság 9,4 cm
Mélység 7,5 cm

Látószög 150 °
Objektív fényerőssége f/1,8
Kijelző mérete 2,7 "

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása 2304×1296
Videó-hangbeállítás Sztereó

Típus és funkció

Típus Autóba
Jellemzők GPS
Kód:  PP306w
Termékszám:  5415N4840018
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15