Oldal frissítése

MIO MiVue 658 Touch

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue 658 Touch

Širokoúhlý objektiv
 

Nagy szélességű felvétel

A kamera nagylátószögű, 150 fokos objektívvel van ellátva, amelynek nincsen holtpontja. Ezért nagyon valószínű, hogy semmilyen fontos közlekedési balesetről vagy egyéb eseményekről sem fog lemaradni.

Extrém HD
 

Extrém HD

Ez a kamera 30 FPS mellett 2304×1296 felbontású videókat vesz fel, amelyek H.264 technológia segítségével vannak tömörítve, de a kiváló képminőség mellett megőrzi a fájlok viszonylagos kis méreteit is.

Dvě pozice
 

2x microSD

A legmagasabb minőségben felvett videók természetesen idővel sok helyet foglalnak el. Ezért egyből két microSD kártya slottal is el van látva.

MIO MiVue 658 Touch
 

 

Az Ön szemtanúja utazás közben

A Mio kamera elmenti az összes utazását és a felvételeket bizonyítékként is használhatja baleset esetén. Ugyancsak hatalmas segítséget nyújthat a biztosítási társasággal szemben a balesetekért való felelősségre vonhatóság ügyében - ne fizessen többé indokolatlan pénzügyi követeléseket és védje meg a bónuszait. A MiVue 658 Touch kamera egy igazán egyszerű, intuitív és kényelmes használhatósággal büszkélkedhet, amelyet egy 2,7 hüvelykes érintőképernyő egyesít.

 


Vezessen biztonságosan és felesleges bírságok nélkül

Nem hiányozhat az integrált sebességmérő radar adatbázisa sem, amely teljesen ingyenes és minden hónapban frissíthető egészen a készülék élettartamáig. A sebbesség riasztás segít Önnek a sebességhatárok betartásában, amely hangjelzéssel értesíti Önt, hogyha meghaladja a megengedett sebességet.

Upozornění na rychlostní radary
 

MiVue Manager

A felvett képanyag legjobban a MiVue Manager segítségével másolható át a számítógépre. Az intuitív vezérlés lehetővé teszi a felvett videók böngészését és lejátszását különböző sebességgel. Az egyes videókat egyszerűen összekapcsolhatja egy nagyobb egységbe is. Ezen felül mindent megoszthat a közösségi hálózatokon is (YouTube vagy Facebook).

MiVue Manager
 

Umí i fotit
 

Fényképezési mód

Kis baleset esetén szükség van képanyag készítésére, mégpedig fényképek formájában is. A Mio MiVue 658 Touch számára ez nem jelent gondot. A beépített akkumulátornak köszönhetően egyszerűen eltávolíthatja az eszközt a tartóból és elkészítheti a szükséges fényképeket.

Vestavěný senzor rozpozná kolizi
 

A kamera észleli az ütközést

Abban a pillanatban, amikor a 3 tengelyes túlterhelésérzékelő (G érzékelő) mozgásváltozást észlel, a MiVue kamera azonnal elmenti ennek az eseménynek a felvételét. A G érzékelő még felvétel közben is működik. Feljegyzi a vezetés irányát grafikon formájában. Ennek köszönhetően megállapítható, hogy milyen irányból származott az ütközés és hogy hogyan történt.

 
Kód:  PP306a
Termékszám:  5415N4840017
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05