Oldal frissítése

MIO MiVue 538

4,4 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIO MiVue 538

Širokoúhlý objektiv
 

Nagy látószögű felvételek

A kamerának 130°-os, holttér nélküli nagy látószöge van. Így nagyon valószínű, hogy a baleset egyetlen fontos részlete sem veszik el.

Full HD
 

1080p minőség

A kamera Full HD 1080p felbontásban rögzíti a videókat, a H.264 technológia segítségével tömörített fájlok kiváló képminőséget és kis méretet biztosítanak.

Startuje automaticky
 

Automatikus indítás

Mozgásérzékelőjének köszönhetően a MiVue automatikusan bekapcsol és felvételt készít, ha mozgást érzékel, még akkor is, ha Ön nem tartózkodik az autóban.

Kamerka MiVue v akci
 

Az Ön személyes szemtanúja az úton 

 A MiVue 538 videó felvételt készít, rögzíti az irányt, a sebességét és a koordinátákat. Ennek köszönhetően pontos információt kap arról az útvonalról, amit a kamerával megtett. Ezen felül az útvonalat a  Google térképeken is meg tudja jeleníteni. Köszönhetően a tartozék forgatható foglalatnak, a kamerát bármilyen irányban forgathatjuk.

MiVue menedzser

A felvételeket legjobb a mellékelt MiVue Manager programmal a számítógépbe menteni. Az intuitív kezelés lehetővé teszi a filmek tetszőleges sebességgel történő áttekintését és rögzítését.
Ugyanígy nagyon könnyen egyesíthetőek a felvételek egy hosszabb egésszé. Mindent azonnal közzétehet a közösségi oldalakon (YouTube vagy Facebook).

MiVue menedzser
 

Umí i fotit
 

Fényképezés üzemmód

Kisebb baleseteknél gondoskodni kell a képanyagról fényképek formájában. A Mio 538 MiVue számára ez nem probléma. A beépített akkumulátornak köszönhetően egyszerűen vegye ki a készüléket a tartóból, és készítse el szükséges felvételek.

Vestavěný senzor rozpozná kolizi
 

A fényképezőgép felismeri az ütközés

 

Abban a pillanatban, amikor a háromtengelyes rezgésérzékelő (G szenzor) változást érzékel a mozgásban, a MiVue kamera azonnal elmenti az esemény felvételét. A G szenzor a felvétel közben is dolgozik. Rögzíti a menetirányt egy diagramon. Megtudhatja belőle, milyen irányból történt az ütközés, és miképpen következett be.

 

Paraméterek

Kijelző mérete 2,4 "

Videó paraméterei

Videó-hangbeállítás Mono

Típus és funkció

Típus Családi
Jellemzők GPS
Kód:  PP303f2
Termékszám:  5415N4670020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10