Oldal frissítése

MIO Link szürke

5 6 értékelés

MIO Link szürke

A MIO Link egy megfizethető sport karóra, amely szabadalmaztatott technológiájával, nagy pontossággal képes a csuklópulzus folyamatos mérésére és a mért adatok vezeték nélküli küldésére a Bluetooth-on keresztül az okostelefonra. Számos kompatibilis alkalmazás közül választhat, legyen az Google Android-ot vagy Apple iOS-t futtató okostelefon. A háromszínű dióda jelzi az optimális pulzusszámot a hatékony sportolás érdekében.


A pulzusmérést a sport karóra alján lévő LED érzékelő segítségével végezzük. A fénnyel megvilágítja és feltérképezi a véráramlást a bőrszövetek alatt, majd az elektromos érzékelők segítségével pontosan kiértékelik annak áramlását. A mért értékeket egy kifinomult algoritmussal korrigáljuk, amely figyelembe veszi a kézmozgások hatását a futás ideje alatt. Felejtsd el a nagy mellkasra csatolandó öveket! Elég csak egy karórát felcsatolnia, amely nem korlátozza a mozgásban és mindig, bárhová magával viheti. Az órának kényelmes, elasztikus szilikonból készült pántja van, amely 30 méterig mélység vízálló.
Műszaki adatok:

 

Jellemzők:

  • LED-es kijelző a szívritmus zónákhoz
  • Riasztási zónák testreszabhatósága
  • Intelligens Bluetooth 4.0 vezeték nélküli adó
  • Elasztikus szilikon karkötő
  • Újratölthető akkumulátor (USB töltővel)
  • Támogatás a MapMyFitness, miCoach, RunKeeper, Diet és további egyéb fitneszalkalmazásokhoz
Kód:  EAMI010w
Termékszám:  MI-56P-GRY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15