Oldal frissítése

MIO Link Fehér

4,0 7 értékelés

MIO Link Fehér

mérési pontosság
 

Megbízható pontossággal

LED-es és elektromos érzékelőkkel történik a pulzusmérés a karkötő alján, amelyek pontosan érzékelik a vér áramlását a bőr alatt.

kényelmes viselet
 

Kényelmes viselni

Felejtse el a kényelmetlen csuklópántokat! Ez a szilikonból készült Mio Link karkötő nem fogja korlátozni a mozgásban és bárhová magával viheti.

Vízállóság
 

Kiváló vízállóság

A Mio Link fitnesz karkötő alkalmas professzionális búvárkodáshoz is. Vízállóságát akár 30 méter mélységig is megőrzi.

Rögzítse a csúcsteljesítmény
 

Rögzítse egyéni rekordjait

Nem számít, hogy merrefelé űzi kedvenc sportját. Legyen az szárazföldön, víz alatt vagy a hegyekben, a Mio Link fitnesz karkötő ellenáll még a legkeményebb körülményeknek is. A MIO Link egy szabadalmaztatott technológiával képes nagy pontossággal a pulzus folyamatos mérésére. A mérési adatokat vezeték nélkül továbbítja közvetlen Bluetooth kapcsolaton keresztül okostelefonjára.


kapcsolat
 

Egyszerű kapcsolódás

Bluetooth kapcsolaton keresztül könnyedén csatlakoztatható bármely népszerű fitneszalkalmazáshoz és egyszerű teszi a valós idejű mérési adatok megosztását. Az eszköz kompatibilis a MapMyFitness, miCoach, RunKeeper és egyéb népszerű alkalmazásokkal.

akkumulátorok
 

Tölthető akkumulátor

Az újratölthető akkumulátor 8 órányi folyamatos szívritmus mérést tesz lehetővé. Készenléti állapotban folyamatos mérés nélkül az akkumulátor élettartama akár az 1 hónapot is eléri.

 

Paraméterek

Kód:  EAMI010x
Termékszám:  MI-56P-WHT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20