Oldal frissítése

MIO Fuse activity tracker piros

MIO Fuse activity tracker piros

A MIO Fuse fitnesz karóra és tevékenységmérő kiemelkedik elegáns tervezésével, szinte súlytalan tömegével és különösen alacsony árával. Úgy tervezték, hogy különböző tevékenységek széles körének mérése is képes legyen kezdve a futástól, a kerékpározáson át, egészen az úszásig, ugyanis 30 méter mélységig vízálló. A kulcsfontosságú adatokat és a szívritmusának követése sosem volt egyszerűbb, ugyanis a MIO Fuse saját egyszerű kijelzője és egy speciális többszínű diódás pulzusszám jelző segítségével történik. A gyártó természetesen figyelt arra, hogy viselése rendkívül kényelmes legyen, azért egy nagyon jó formatervezésű és kényelmes puha szilikon anyagból készült. 

Legfontosabb jellemzők

  • A fitnesz karóra és a csuklópulzusmérő funkció kombinációja
  • Anélkül képes a mérésre, hogy szükség lenne mellkas övre
  • Vízálló tervezés
  • Bluetooth Smart (4.0) vezeték nélküli átvitel
  • Sebesség- és ütemérzékelők kommunikációja ANT+ keresztül
  • Töltés USB-n keresztül
  • Szíjhosszúság: 156-208 mm

Az új technológia maximális pontossággal

Az eszköz egy szabadalmaztatott technológiát alkalmaz a pulzusszám folyamatos méréséhez anélkül, hogy szüksége lenne bármilyen mellkasi öv használatára, amely korlátozná a testmozgásban. A karkötő alján egy LED-es és egy speciális optikai egység található, amely kiértékeli a visszavert fényből származó fényáramlást, majd továbbítja, feldolgozza és kiszámítja az adatokat. Mindez rendkívüli pontosságot és sebességet eredményez. A mátrix kijelzőn azonnal megjelenik a pillanatnyi pulzusszám, az átlagos pulzusszám edzés alatt, a teljes edzésidő, az időzóna, a stopperóra és az óra.

Alkalmazások átfogó teljesítményelemzéshez

Minden egyes mért értéket továbbít Bluetooth-kapcsolaton keresztül az okostelefon felé, ahol bármelyik népszerű alkalmazás használni tudja az adatokat- miCoach, Endomondo, Strava, iBike, Runtastic, és bármely egyéb alkalmazás. Használhatja a Mio GO alkalmazást is, amely elérhető Google Android vagy Apple iOS operációs rendszereken, amelynek segítségével beállíthatja és követheti egyéni céljait és teljesítményét.  Az ANT+ támogatással párosíthatja a fitnesz karórát a kompatibilis eszközökkel (ütem vagy sebességérzékelők). Tartóssága kijelzővel bekapcsolva egy töltéssel legfeljebb 10 óra lehet, amíg kijelzővel kikapcsolva 20 óra elteltével is üzemképes.

Kód:  EAMI010u5
Termékszám:  MI-59P-LRG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05