Oldal frissítése

Minix NEO U1

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Minix NEO U1

A MINIX NEO U1 a minimális méretek mellett ésszerű teljesítménnyel rendelkezik. Mindkét területen kiválóan vizsgázott a gyártó. A hihetetlenül kompakt számítógép irodai gépként vagy otthoni szórakoztató központként is megállja a helyét. A minimalista kialakítás ellenére ez egy teljes körű Windows 10-es számítógép, amely számos csatlakozóval rendelkezik. Ezek lehetővé teszik a monitor és televízió, valamint a munkához és szórakozáshoz szükséges összes tartozék csatlakoztatását. Az internethez való kapcsolódás gyors Wi-Fi-adapteren keresztül biztosított, amely egyben alkalmassá teszi a számítógépet a felhőalapú megoldások támogatására, de egész otthon számára elérhető multimédiás központként is funkcionákhat.

Minix NEO U1 mini számítógép főbb jellemzői

  • A világ egyik legkisebb számítógépe
  • Maximálisan takarékos
  • A számítógép előtelepített Windows 10 operációs rendszerrel érkezik
  • Tökéletesen csendes működés
  • Elegáns kialakítás

Kielégítő teljesítmény kompakt vázban

A miniatűr számítógép teljesítményét passzív hűtés, illetve a szintén csendes, négymagos, 2 Ghz-es Intel processzor biztosítja. 2 GB memóriával rendelkezik. A merevlemez helyett egy olyan flash meghajtóval látták el, amely 16 GB tárhelyet és gyors működést biztosít a rendszer és programok zökkenőmentes betöltése érdekében. Tartozék még egy memóriakártya-olvasó, két USB 2.0 port és a Bluetooth is. További nagy előnye az egyszerű kialakítás és az igen ellenálló kivitel.

 
Kód:  MINIX88
Termékszám:  NEO U1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10