Oldal frissítése

Mini Express - 2 adag

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mini Express - 2 adag

Kávéskanna Moka készül a gyűjtemény egyik legsikeresebb olasz tervez. Kávéfőző anyaga alumínium. Hála neki, miután néhány csésze patina, ami jó az íze kávé elengedhetetlen.Modern élénk színeket és a vékony kialakítás bármilyen otthonhoz stílusban. Maker lehetővé teszi, hogy néz ki. ,, A motorháztető alatt ". Egész italok készítése, hogy hogyan teszel folyik csészét ízletes ital. Variant meghatározni két adag kávé térfogata 100 ml legyen.

Legfontosabb jellemzők

  • Úgy tervezték, hogy két adag olasz eszpresszó
  • nagy ellenállás
  • Könnyen hozzáférhető alkatrészek (tömítések, kezelni..)
  • biztonsági szelep
  • Alkalmas mindenféle külső fűtés indukciós

használatának módja

Alsó vízzel teli edénybe, hogy a védjegy és helyezzen be egy szűrőt. Öntsük a szűrő őrölt kávét. Rögzítése után a harmadik része a kávéfőző akkor tegye a tűzhelyen vagy a főzőlap. De olyan helyzetben kannát egy gáztűzhely, győződjön meg arról, hogy a lángok ne haladja meg az alján a kávéfőző. Amikor a víz az edénybe, kilúgozott překape kávéscsésze az Ön által megadott. Akkor már élvezhetik a felejthetetlen íze finom eszpresszó. 

Kód:  PTKAV034
Termékszám:  8006363012843
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15