Oldal frissítése

Mindig új laptop: Microsoft Surface Pro 4 128GB i5 4GB - havi számlázás

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mindig új laptop: Microsoft Surface Pro 4 128GB i5 4GB - havi számlázás

Az érintőképernyős notebook praktikus megoldás, ha egy számítógépet akarsz a suliba és filmezésre. Az érintőképernyős laptopok tulajdonságai nagyban eltérnek, ennél fogva egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni.

Milyen tulajdonságokkal bír a(z) Mindig új laptop: Microsoft Surface Pro 4 128GB i5 4GB - havi számlázás érintőképernyős notebook monitorja?

A tablet PC kijelzőjének mérete 12,3 ". A 14"-tól kisebb képátlójú monitor leginkább a könnyen szállítható modellekre jellemző. Ráadásul érintőképernyős, így használható egér nélkül is.

A(z) Mindig új laptop: Microsoft Surface Pro 4 128GB i5 4GB - havi számlázás tablet PC chipkészlete és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő notebook fontos része. Sokkal fontosabb a processzor konkrét sorozata, mint a puszta teljesítménye, amit a processzormagok száma és frekvenciája jelez. Az Intel szép és logikus felosztást dolgozott ki. A CPU-kat a lassabbaktól a gyorsabbakig számozza: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb típus, a Celeron pedig még ennél is kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet kifejezetten mobil eszközökhöz fejlesztettek ki. Kicsit más rangsort kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 chipek tartoznak a legmagasabb osztályba, amelyek lecserélték a korábbi sorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A magasabb szám komolyabb teljesítményt fejez ki. Az ún. TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a lehető legnagyobb teljesítmény mellett képes leadni. A szám egy plusz információ a processzor hűtési igényének megállapításához. A notebookok több mint fele 25 W érték körül mozog, nagyobb TDP-t elsősorban a rendkívüli teljesítményű notebookoknál láthatunk.

A GPU-k rangsorolása hasonló alapelvekre épül. A különálló kártyák általában nagyobb teljesítménnyel bírnak, mint a beépítettek. A magasabb kategóriába tartozó CPU-k gyorsabbak, mint a korábbi típusok. A RAM mérete a grafikus kártya teljesítményének jelentős indikátora. A mindennapi használathoz elegendő körülbelül 2 GB. Ha alkalmanként intenzívebben játszol FPS játékokat, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Komoly gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál is nagyobb memóriakapacitás javasolt.

A(z) Mindig új laptop: Microsoft Surface Pro 4 128GB i5 4GB - havi számlázás tablet PC HDD és RAM mérete

A memória mennyiségét a felhasználás célja alapján határozd meg. A leglassabb notebookok/tabletek 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes gépek sajátossága, de ha több alkalmazást is futtatsz egyszerre akkor olyan hibrid notebookot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. A filmeket és alkalmazásokat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD winchesteren tárolhatod el. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - egyszerűbben, flash memórián alapuló merevlemez. Jelentősen gyorsabb és energiatakarékosabb, mint a hagyományos HDD. A HDD jelenti a hagyományos winchestert forgó mágneslemezekkel. Az SSHD az említett típusok kombinációja egy házban azzal az eltéréssel, hogy az SSD rész a HDD modulhoz viszonyítva jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan laptopoknál látható, amelyek két HDD foglalattal vannak ellátva. Az elsődleges SSD a második pedig az egyszerű HDD. A tablet PC-hez tartozik: Memóriakártya olvasó, Érintőképernyő és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 12,3 "
Oldalarány 3:2
Panel IPS
Maximális felbontás 2736 × 1824 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 6300U Skylake
Processzor frekvencia 2,4 GHz (2 400 MHz)
Core boost frekvencia 3 GHz (3 000 MHz)
Cache Processzor 3 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 520

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Pro

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 128 GB
SSD kapacitás 128 GB (0,13 TB)

Felszerelés

Felszereltség Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel

Tömeg

Tömeg 0,79 kg

Interfész

Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 292 mm
Maximális magasság 201 mm
Mélység 8,45 mm

Bérbeadás

Bérbeadás Igen

Termékszéria

Notebook sorozata Microsoft Surface
Kód:  SLNSKRMCS111
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10