Oldal frissítése

Millennium 2000 Chess Genius Exclusive

4,6 17 értékelés
269 990 Ft

Millennium 2000 Chess Genius Exclusive

A Millennium Chess Genius Exclusive-vel a sakk számítógépek luxus kategóriájába lépsz be. A kézzel készített fa sakktábla hibátlan kidolgozása az egyediség érzését nyújtja neked. Több mint 2300 Elo-s teljesítményének köszönhetően a sakk számítógép garantálja a sokféle nehézségi szint beállítást, így mind az abszolút kezdő, mind pedig a haladó játékosok megtalálják a számításukat. Az egyes mezők LED-jeinek köszönhetően, amelyek az információkat továbbítanak a számítógépből, csak a játékra kell összpontosítanod.

A Millennium Chess Genius Exclusive sakk számítógép fő jellemzői

  • A sakk számítógép legalább 2300 Elo-s (verseny szintű) teljesítménnyel rendelkezik
  • A sakktábla kézzel készült, valódi fából
  • A számítógépből származó információkat 81 LED segítségével közvetlenül a sakktáblára vetíti
  • RM Cortex M7 processzor 300 MHz / 2048 KB ROM / 384 KB RAM
  • Maga a Millennium Chess Genius Exclusive számítógép leválasztható és USB interfésszel rendelkezik
  • Egyedülálló rendszer a figurák elhelyezkedésének felismeréséhre

A játékra összpontosítva

Mindent alárendeltek a maximális játékélménynek, anélkül, hogy levennéd a tekintetedet a sakktábláról. A számítógépet vezetékekkel csatlakoztatták a sakktáblához, bármikor le lehet választani, és az USB interfészen keresztül frissítheted a firmware-t, feltölthetsz vagy elmenthetsz partikat, vagy letölthetsz könyvtárakat nyitásokkal. Továbbá, a Millennium Chess Genius Exclusive választható nehézségi szinteket is kínál, úgy az abszolút kezdőknek, mint a versenyzőknek. Ez a sakk számítógép belépőjegyként szolgálhat a sakk varázslatos világába, vagy tiszteletreméltó ellenfélként, amikor a csapattársaid már nem tudják veled tartani a lépést. Mindkét esetben megcsodálhatod a pontos kivitelezést, amely főként a játékélményre fekteti a hangsúlyt.

A Millennium Chess Genius Exclusive tele van funkciókkal

A Millennium Chess Genius Exclusive sakk számítógép egy kifinomult német termék a leghíresebb sakkmotorral, a ChessGenius-szal, amelynek programozója Richard Lang, a tízszeres világbajnok. A számítógép lelkes a 300 MHz-es RM Cortex M7 processzor. A Millennium Chess Genius Exclusive memóriája rengeteg módot kínál az ellenfelekkel való vagy a szóló játékhoz. Az oktató mód is rendelkezésre áll, amely figyelmeztet a hibáidra és átfogó segítséget nyújt. A csapattársakkal való játék során értékelni fogod a lehetőséget, hogy a számítógépet sakkóraként használhatod, de arra is alkalmas, hogy elemezze a lépéseidet. Az összes funkció vezérlést egy extra nagy, háttérvilágításos, ötsoros LCD-kijelző szolgálja.

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

Termék típusa

Termék típusa Társasjáték

Játékok és fejtörők

Termék típusa Alapjáték
Csomag tartalma Figurák, Játszótábla
Játékosok minimum száma 2
Játékosok maximális száma 2
Anyag Fa

Nyelv

Nyelv Angol, Német

Műfajok és játékfolyamatok

Műfaj Stratégiai, Logikai
Alműfaj (téma) Klasszikus/retro
Játékfolyamat Együttműködés, Időkorlát

Sorozat

Termékszéria Sakk és dáma

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 7 éves kortól

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAb0568
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  4032153008202

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10