Oldal frissítése

Sony STH32 Black

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sony STH32 Black

A mozgás szerelmesei számára bemutatjuk a fekete STH32 fülhallgatót a népszerű és bizonyított Sony-tól! A készülék kisméretű, könnyű fülpárnákkal lett ellátva, amelyek természetes módon illeszkednek a fülbe. A tökéletesre hangolt fülhallgató a dinamikus tartományon keresztül sugárzott kiegyensúlyozott hangzásával még az igényes zenehallgatókat is elbűvöli. A rezonáló basszus, a csiszolt közép- és a kristálytiszta magas hangok bármilyen zenei stílust kedvelő igényeit kielégítik. A fekete színű Sony STH32 fülhallgató garantáltan nagyszerű társaddá válik minden edzés során.

A fekete színű Sony STH32 fülhallgató legfontosabb jellemzői

  • IP57 szabványnak megfelelő vízállóság
  • 9,2 mm átmérőjű átalakítók
  • A 3,5 mm-es csatlakozónak köszönhetően rendkívül sokoldalú
  • A kábelen található vezérlő lehetővé teszi a Google Now vagy Siri aktiválását
  • Zeneszámok átugrása és  hangerőszabályzó (csak Android)
  • Kompatibilitás Android és iOS rendszerekkel
  • Praktikus rögzítővel
  • Mikrofon

A Sony STH32 fekete fejhallgatójának nagyszerű lehetőségei

Olyan megfizethető áron kapható, modern fülhallgatót keresel, amellyel bárhol hallgathatod a kedvenc zenéidet? A 9.2 milliméteres meghajtók igazán élvezhetővé teszik a kedvenc számaidat! A Sony fülhallgatójának esetében az egyszerű hordozhatóság alapvető, emellett a kábelen elhelyezett, praktikus rögzítővel is el lett látva. A termékhez szintén praktikus hangerőszabályzó és a beépített mikrofon is tartozik, amelyek nagymértékben kiszélesítik a fülhallgató használati lehetőségeit. A 3.5 mm-es jack csatlakozón keresztül számos elektronikus eszköz csatlakoztatható a készülékhez, legyen az akár okostelefon, tablet, laptop, vagy MP3-lejátszó. Fejezd ki a személyiségedet a környezetednek, és élvezd a zenét a friss külsővel rendelkező fülhallgatóval!

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  SNYc07
Termékszám:  1308-5121
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15