Oldal frissítése

Mikro Trading Minnie autóverseny szurkoló

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mikro Trading Minnie autóverseny szurkoló

Mickey Mouse barátnőjével, Minnie-vel együtt világhírű Disney karakterek. Nemcsak a híres gyerekműsor, a Mickey Mouse Clubhouse házigazdái, de a népszerű Disneyland vidámpark két legfontosabb vonzerejét is ez a két karakter jelenti - így nem meglepő, hogy népszerűségük világszerte jelentősen tükröződik a játékok piacán is. A Mikro Trading autóverseny szurkoló Minnie plüss sok kisgyermek kedvence lesz. Bár Minnie csak egy plüss, úgy döntött, hogy szurkol a barátainak a versenypályán, és ő lesz a legnagyobb rajongójúk. Gyere el a plüss Minnie-vel együtt a versenypályához, hogy szurkoljatok a barátaitoknak és közben vidám dallamokat hallgassatok.

Az autóverseny szurkoló Minnie plüss fő előnyei

  • Elektromos plüssjáték
  • Versenyautó szurkoló Minnie tematikus ruhában: csillogó masni és pöttyös szoknya
  • Ha megnyomod a kapcsolót, vidám dallamot játszik
  • A Walt Disney egyik legnépszerűbb karaktere, Minnie Mouse

Érezd jól magad az autóverseny szurkoló Minnie-vel

Az autóverseny szurkoló Minnie 30 cm magas és a gyerekeket minden bizonnyal nemcsak gyönyörű rózsaszín és fehér ruhája, hanem a vidám dallamok is lenyűgözik majd, amelyeket hallhatsz, ha megnyomod a kapcsolót a hasán. Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy egy elektromos plüssről van szó, tehát működtetéséhez elemekre van szükség. Az első 3 x LR44 elemet a csomag ugyan tartalmazza, de azt javasoljuk, hogy vásárolj többet, hiszen nagy kár lenne, ha szurkolás közben nem tudnád hallgatni ezeket a vidám dallamokat. A Minnie egér plüss biztosan minden 12 hónaposnál idősebb gyermeknek örömet fog szerezni.

Kód:  HRAif3600
Termékszám:  8421134182431

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15