Oldal frissítése

Mikro Trading BiOBUDDi 60 db, kék, piros, sárga

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Mikro Trading BiOBUDDi 60 db, kék, piros, sárga

Szórakoztassa gyermekét a környezetbarát BiOBUDDi készlettel, amely a Learning To Create sorozatból tartalmaz képeket. Helyezze a matricákat az egyes kockákra és máris kezdődhet a móka. Fejleszti a kreativitást és a finommotoros képességeket. Együtt létrehozhatnak egy nagy építményt, amely nemcsak csodásan fog kinézni, hanem taneszközként is szolgál. A téglák megjelenése csakis a képzeletükön múlik. A teljes készlet 60 db kék, piros és sárga építőkockát tartalmaz. Az épület alapját a csomagban található két alaplemez közül választhatja ki. Minden tartozék kizárólag BIO anyagokból készült. 18 hónapos kortól ajánlott.

Legfontosabb jellemzők

  • BIO anyagból készült
  • 60 db tarka építőanyag
  • Támogatja a finommotoros képességek fejlődését
  • A kockák bármilyen kombinációban felhasználhatóak
  • A doboz 2 db alaplapot tartalmaz

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 június 18-i a játékok biztonságáról és minden jogi normákról szóló cseh szabályozásnak. Természetesen egy CE megfelelőségi nyilatkozatottal is rendelkezik.

Kód:  HRAif3631
Termékszám:  8716433956655
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20