Oldal frissítése

MIDEA MFD60S300S.1-CZ

4,3 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIDEA MFD60S300S.1-CZ

MIDEA MFD60S300S.1-CZ

SZABADON ÁLLÓ MOSOGATÓGÉP

A MIDEA MFD60S300S.1-CZ mosogatógép megbízható, energiatakarékos, csendes, jól felszerelt, továbbá tökéletes tisztítási eredményekkel nyűgöz le. Ez a mosogatógép összesen 10 darabos étkészletet képes befogadni, és számos intelligens funkcióval rendelkezik, amelyek könnyű kezelhetőséget nyújtanak, miközben még a legpiszkosabb edények is tökéletesen megtisztulnak. A MIDEA MFD60S300S.1-CZ mosogatógép speciális Vortex forgó permetező rendszert, automatikus ajtónyitást, állítható felső kosarat illetve evőeszközrekeszt, gyermekbiztonsági zárat és még sok mást kínál. 

MIDEA MFD60S300S.1-CZ
MIDEA MFD60S300S.1-CZ

ÁLLÍTHATÓ FELSŐ KOSÁR

MIDEA MFD60S300S.1-CZ

evőeszköz KOSÁR

MIDEA MFD60S300S.1-CZ

AUTO OPEN

MIDEA MFD60S300S.1-CZ

forgó mosás

Innovatív mosási módszer - Vortex Wash

A MIDEA MFD60S300S.1-CZ mosogatógép még a nagyon piszkos edényekkel, például zsíros és odaégett edényekkel is megbirkózik. Az alján egy speciális forgó fúvóka található, amely örvénylő és ugyanakkor nagyon intenzív vízsugarat hoz létre, amely még a legmakacsabb szennyeződésmaradványokat is eltávolítja. Az örvénylő mosás másik előnye, hogy pl. borospoharakat is tisztít anélkül, hogy aggódnod kellene az intenzív mosás miatt. A Vortex mosórendszer precízen távolítja el a szennyeződéseket, de kíméletes az edényekkel.

MIDEA MFD60S300S.1-CZ
MIDEA MFD60S300S.1-CZ

Auto Open funkció

A MIDEA MFD60S300S.1-CZ automatikus ajtónyitás funkcióval rendelkezik a mosási folyamat befejezése után. Miután a mosogatógép befejezte a munkát, automatikusan kinyitja az ajtót, így a nedves levegő távozni tud. Másrészt, a MIDEA MFD60S300S.1-CZ mosogatógép belsejébe friss levegő jut be, hogy az edények teljesen megszáradjanak. A gyermekes családok értékelni fogják a praktikus gyermekbiztonsági zárat is.

Evőeszköztartó és állítható felső kosár

Az evőeszközök és egyéb konyhai eszközök számára tervezett speciális Infinity rekesz megkönnyíti az edények kényelmes tárolását a MIDEA MFD60S300S.1-CZ mosogatógépben. Nagyobb edények mosogatásánál is értékelni fogod az állítható felső kosarat, amelyet akár akkor is pozicionálhatsz, amikor a mosogatógép már megtelt. A zóna mosás, amely csak az alsó vagy felső kosárban végez mosást, további költségeket takarít meg számodra.Ez a funkció egyszerűen aktiválható a MIDEA MFD60S300S.1-CZ szabadon álló mosogatógép kezelőpaneljén található gombbal. 

MIDEA MFD60S300S.1-CZ
MIDEA MFD60S300S.1-CZ

A MIDEA MFD60S300S.1-CZ intuitív kezelése

A Turbo speed+ funkció praktikus, hiszen lerövidíti a programidőt a kevésbé piszkos edények esetében. A piszkosabb edényekhez választhatod az intenzívebb Power Wash mosást. Az információs kijelzővel ellátott kezelőpanel felhasználóbarát és intuitív, így könnyen beállíthatod a kívánt programot és egyéb funkciókat. Ha nincs elég só vagy öblítőszer a MIDEA MFD60S300S.1-CZ mosogatógépben, fényjelzés figyelmeztet.

A MIDEA MFD60S300S.1-CZ 9 programot kínál

A MIDEA MFD60S300S.1-CZ mosogatógép összesen 9 programot kínál, köztük automatikus programokat - amely a szennyeződés mértékétől függően állítja be a víz- és energiamennyiséget. Ezek a programok nagyon gazdaságosak, és még többet takarítanak meg a család számára. A gazdaságos vagy standard, illetve üvegáru program minden bizonnyal elnyeri tetszésed. A MIDEA MFD60S300S.1-CZ mosogatógép higiéniai programot is kínál, amely a 70 °C-os mosási hőmérsékletnek köszönhetően a baktériumok akár 99,99%-át is eltávolítja. A rendkívül piszkos edényekkel is gond nélkül megbirkózik. Természetesen  1-24 óra közötti késleltetett indítási funkció is rendelkezésedre áll.

MIDEA MFD60S300S.1-CZ

A MIDEA MFD60S300S.1-CZ mosogatógép legfőbb jellemzői

  • 10 darabos étkészlethez
  • Infinity evőeszköz fiók
  • 9 program
  • Vezérlőpanel kijelzővel
  • Állítható felső kosár
  • Turbo Speed+ funkció
  • Késleltetett indítás akár 24 órával
  • Levehető felső lemez
  • Antibakteriális szűrő
  • Vortex permetező rendszer
  • Automatikus ajtónyitás
  • Gazdaságos és csendes kefe nélküli motor

Paraméterek

Szín

Szín Rozsdamentes acél, Szürke

Mosogatógép energetikai paraméterei

Energiaosztály C
Edénykészlet kapacitás 15 ×
ECO ciklus időtartama 3,3 óra (198 perc)
Vízfogyasztás ciklusonként (ECO program) 9,8 l
Zajkibocsátási osztály B

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Szabvány
Mosogatógép elhelyezése Szabadon álló
Mosogatógép vezérlése Elülső vezérlőpanellel

Mosogatógép funkciói

Mosogatás funkciók Késleltetett indítás
Mosogatógép biztonsági funkciói Gyerekzár, AquaStop
Mosogatógép általános funkciói AutoOpen szárítás

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése Fiók
Tulajdonságok Levehető felső fedél , Állítható kosarak
Kód:  MIDMY003
Termékszám:  MFD60S300S.1-CZ
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15