Oldal frissítése

Middle-earth™: Shadow of Mordor™ - Season Pass

2 790 Ft

Middle-earth™: Shadow of Mordor™ - Season Pass

Nyisd ki a Flaming Eye exkluzív Warband Mission Guardians -t, és szerezz be előzetesen hozzáférést a kihívások sorozatához.

A Season Pass tartalmazza

  • A lángoló szem Warband küldetésének kizárólagos őrzői: Állj ki Sauron elit Defendereivel szemben a Fekete Kapu előtt, és nyerd meg a Farkas feje rúnát..
  • Kihívás sorozat Háborús próbák: Négy kihívás mód közül választhatsz: Test of Power, Test of Speed, Test of Wisdom a Endless. Szerezzen pontokat az erősségért, a készségért, a sebességért és a hatékonyságért, és juss fel a legjobb ranglistákra.
  • Történeti misszió A vadászat ura:  Süllyedj mélyebbre Mordor élő mondatában, és vadássz vadállatokra egyedi rúnák után.
  • Történet küldetése A világos Lord: Sauron elleni küzdelem, mint Celebrimbor, a második élet tündéreinek híres uralkodója, hogy felszabadítsa a hatalmas rúnákat és képes legyen irányítani egy gyűrűt.
  • Jövőbeli tartalom, beleértve más hadviseleti küldetéseket, rúnákat és bőröket: Javítsd fegyvereidet erőteljes rúnákkal és egyedi bőrökkel szabja testre a Talion megjelenését.


Célja:
Alapvető játékot igényel Middle-earth: Shadow of Mordor  (Sream-verzió)


Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PC
Licenc Letölthető
Kulcs Steam

Műfaj

Műfaj Akció, RPG

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Verzió

Platform PC – letölthető
Kiadás Season Pass
Kód:  MVE000879
Termékszám:  86039

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15