Oldal frissítése

Middle Earth: Shadow of Mordor Game of The Year Edition - PS4, PS5

4,8 17 értékelés
8 890 Ft

Middle Earth: Shadow of Mordor Game of The Year Edition - PS4, PS5


A Middle-earth: Shadow of Mordor egy díjnyertes játék a legendás Monolith stúdiótól, J.R.R. Tolkien Középföldének nyílt világából, ahol a játékos Talion, a határőr és a Fekete Kapu védelmezőjének bőré bújhat. Őt és családját éjszaka megölik a Sötét Nagyúr szolgái, amikor Sauron és hadserege visszatér Mordorba. Egyesülve az Elf fejedelem, Celebrimborus reinkarnációjával visszatér bosszút állni, és rájön, hogy már nem halandó - valahol a szellemek és az emberek között áll. Számos különleges képessége van, amelyek segíteni fogják a közelgő csatában, amely nem csak a bosszúról szól, hanem késlelteti Középföldének esetleges megsemmisülését.


Lenyűgöző grafika és a környezet

A nagymértékben átdolgozott LithTech eszköznek köszönhetően a közeg mindenhol realisztikusnak hat, nem beszélve a pontos részletekről. A fejlett digitális mozásrögzítésneknek hála az animációk abszolút természetesnek tűnnek, és mivel a WETA Trio Gyűrűk Urában, illetve Hobbitban használt effektjei is megjelennek, a film-hatás garantált.

graph

Innovatív Nemesis rendszer

Az eredeti játék egyik legfontosabb eleme egy speciális rendszer volt, melyben a játékosnak lehetősége adódott arra, hogy befolyásolja a játék előremenetelét. Mivel a fő ellenfelek az orkok, és az ő főnökeik, mindig történik valami, az ork csapatok közötti harcok pedig azt fogják eredményezni, hogy míg az egyikük meghal, a másik uralomra törhet. A játékos befolyásolhatja ezt a hierarchiát, sőt irányíthatja is az orkokat és ennek saját hasznát veheti.

nemesis

Minden egyben

A GOTY kiadás előnye nem csak az, hogy hosszú ideig tartó kalandot kínál, hanem az is, hogy az eddig kiadott összes kiegészítőt tartalmazza. A GOTS kiadás magában foglalja a "The Lord of the Hunt"-ot, a "The Bright Lord"-ot, a "A Flaming Warband Guardians"-t, a "The Berserks Warband"-ot, és még sok más küldetést is. Ezenkívül pedig megkapjuk a "Dark Ranger"-ben és a "Captain of the Watch"-ban látott rúnákat és skineket.

brand

Számtalan játékmód

Bár már eredetileg is órákat tölthettünk el a játékban, a GOTY Kiadás még hosszabb élményt nyújt. A Küldetés módon kívül még vár rád a "Test of Power", a "Test of Speed", illetve az "Endless Challenge" is. Tehát biztos lehetsz benne, hogy élvezni fogod a Mordorban eltöltött időt, és egyik játékmód sem kerüli majd el a figyelmedet.

modes

Nagyszerű pillanatfelvételeket készíthetsz

A Monolith stúdió egy fotózási módot is adott a játékhoz, ezzel lehetővé téve a képek rögzítését és szerkesztését. Ennek köszönhetően a pillanatképek mindig fantasztikusan fognak kinézni.

photo

Legfőbb jellemzők

  • Tartalmaz minden letölthető tartalmat - küldetéseket, rúnákat, kihívásokat
  • Egy nyílt világ hatalmas felülettel
  • Innovatív Nemesis rendszer
  • Csodálatos grafika a módosított LithTech eszköz segítségével
  • Több száz órányi játék
  • Fotózási mód a nagyszerű képek készítéséhez
closure

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat A Gyűrűk Ura

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció
Játék környezet Fantasy, Katonai
Játékmechanika Nyitott világ
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2015
A kiadás hónapja Május

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Ultimate

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MSX105b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5051892191388

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10