Oldal frissítése

Microsoft Xbox One Wireless Controller Adapter for Windows

4,7 83 értékelés

Microsoft Xbox One Wireless Controller Adapter for Windows

Xbox One játékkonzol hihetetlen mennyiségű élményt tud nyújtani, amit most már élvezni tudsz a számítógépen keresztül is. Csak, az új Microsoft Windows 10 operációs rendszer kell hozzá, amely támogatja a játékok streamingjét az Xbox One-ról, és egy Xbox One Wireless Controller Adapter for Windows.

Xbox élmény a Windowsos PC-n

A játékok vezérléséhez természetesen szükséged lesz egy népszerű Xbox One vezérlőre. Az új vezeték nélküli adapter segítségével megszabadulhatsz a microUSB kábeles csatlakozástól, és élvezheted a vezeték nélküli vezérlő kényelemét. Az adapter akár négy vezérlőt is képes támogatni, így FIFA 16 is játszható a barátaid ellen. A Windows 8 tulajdonosoknak sem kell kétségbe esni. Az Xbox One Wireless Controller Adapter, lehetővé teszi számukra, hogy a kedvenc PC játékaikat az Xbox One vezérlő segítségével játsszák.

Műszaki adatok:
Típus:
Vezeték nélküli adapter PC-hez
Jellemzők:
Vezeték nélküli játék PC-n az Xbox One kontrollerrel
Párosíthatjuk akár 4 játékvezérlőhöz
Rendszerkövetelmények:
Szabad USB-port
A Windows 10 az Xbox One játékok streamelésére 
Windows 8 és Windows 10 PC-s játékok

 
Kód:  MXO008d
Termékszám:  6HN-00003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05