Oldal frissítése

Microsoft Xbox One + FIFA 16 + 1 hónap EA hozzáférés

4,8 40 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Xbox One + FIFA 16 + 1 hónap EA hozzáférés

ENTERTAINMENT ÚJGENERÁCIÓS

Xbox One lejátszására is kiválóan alkalmas

Az új generációs játékkonzolokEz hozza szórakozás, ami nem volt. Az innovatív technológiák vetekedett csak nagyon váratlan, de rendkívül jól sikerült design. Ez az első alkalom a történelemben, hogy lehetséges, hogy azonnal válthatunk játékok és multimédiás szórakozást. Üdvözöljük a Xbox One.

Xbox One

HOGYAN FOG vezérlőkonzolon?

A tökéletes vezeték nélküli vezérlő

Vezeték nélküli vezérlő, megkapja a csomagot, vagy mielőtt a test mozgása Kinect érzékelő (nem tartalmazza). Hasznosítás és jelentős javulást biztosít több mint 40 műszaki és tervezési újítások. A vezérlőberendezés tervezése szerint az új Kinect. Ez teszi a két komponens automatikusan kapcsolódik egy jobb játékélményt.

Előnyt PC-s játékok?

Xbox Live

Xbox Live által használt több mint 300.000 szerverek által használt több millió játékos a világon, és már több mint tíz éves tapasztalattal játékok több játékos. Ezért egy jó hely, ahol lehetjátszani a legjobb exkluzív címek és legnagyobb szerencsejáték találat. És most meghívjuk mindenkit, hogy az Xbox One Network Xbox Live felvételizett intelligensebb létre játékok, és élvezte rövidebb időtartamú és általában jobb teljesítményt. Ő eredményeit játék közben, akkor is rögzítheti és megoszthatja a szerencsejáték, vagy akár közvetlenül élőben keresztül Twitch szolgáltatás.

Xbox Live

Záložka

Szórakozás és játékok

A legjobb minden szempontból?

A legjobb játék, televízió, filmek, zene és sport mindent együtt, egy helyen, így nem tesz semmilyen kompromisszumot. Ön mellett csatolja a különböző játékok, és az élő televíziós alkalmazások, mint a Skype vagy a YouTube, és gyorsan válthat közöttük.

FIFA 16

Fedezze fel újra a szép foci

FIFA 16 hoz játék innováció az egész pályán, és lehetővé teszi, hogy minden rajongó a versenyt egy még magasabb szintre. Új játék jellemzői, hogy az alapját képezik FIFA 16 kínál kiegyensúlyozott, hiteles és izgalmas élmény a futball, ahol játszhatsz pontosan a kívánt módon.

Bonusy do FIFA 16

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Bónuszokat FIFA 16

Kapsz három legendás játékos kölcsönbe FIFA Ultimate Team kizárólag Xbox One. Érdemel tapsot a szabadtéri színpadon.

EA Access

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Access EA - játszani egy héttel korábban

Kapsz egy teljes hónap a különleges szolgáltatásokat érhet el az EA-hozzáférés. Ez, többek között lehetővé teszi, hogy töltse le a játékot, körülbelül egy hétig hamarabb, mint mások. Nos, nem, hogy a hang csodálatos?

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One

Kapacitás

Tárhely mérete 500 GB

Szín

Szín Fekete
Kód:  MSO005z
Termékszám:  5C7-00169
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05