Oldal frissítése

Microsoft Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 játék

4,5 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Xbox One S 500GB + Forza Horizon 3 játék

Az Xbox One S egy nagy lépés előre

Podpora ultra HD videa
 

Ultra HD

Az Xbox One S nem csak egy játékkonzol, lehetőséget biztosít 4K felbontású videók, Blu-Ray lemezek lejátszására is. A HDR támogatja a streaming szolgáltatásokat Amazon Video-n és a népszerű Netflix-en keresztül is.

Mintegy 40% -kal kevesebb rozměry
 

Mintegy 40%-kal kisebb

Az Xbox One S méretét nem kevesebb, mint 40%-kal csökkentették. A vonzó, fehér házban egy extra nagy tápegység is helyet kapott.

2TB kapacita disku
 

500 GB

Az újonnan megjelent játékok igen csak helyigényesek, ráadásul nagy részük csak digitális formában szerezhető be. Ezért az alapverzió 500 gigabájt tárhellyel szolgál.

Xbox One S ovladač
 

Újratervezett kontroller

Az Xbox One S vezeték nélküli kontrollerének köszönhetően intenzívebben élheti át az akciójeleneteket, mint valaha. Elegánsan formázott kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe. Bluetooth technológiával is rendelkezik, így könnyedén csatlakoztatható számítógéphez.


A játék- és multimédiák gazdagabb színvilága

Azonban nem csak a kinézet miatt éri meg az Xbox One S-re váltani. Amellett, hogy teljes mértékben támogatja a 4K felbontású Blue-ray filmeket, a streaming szolgáltatás is kiváló minőségben fut rajta.  A következő lépés a HDR technológia integrációja, amely látható javulást biztosít a képminőség tekintetében. Grafikailag intenzív jeleneteket tapasztalhat, nagy kontraszttal és maximális fényerővel.

IR blaster

A multimédiás szórakozás során elérhető legteljesebb összkomforthoz csak egy távirányítóra van szüksége. Az Xbox One S HDMI bemenettel rendelkezik, így kényelmesen, fotelból is vezérelheti a külső videóforrást.

IR blaster
 
Xbox Live Gold
 

Ingyenes játékok és exkluzív tartalmak

Lépjen kapcsolatba ismerőseivel a képzelet lenyűgöző világában. Versenyezzenek az izgalmas harcokat, villámgyors gondolkodást és gyors reflexeket igénylő játéktérben. Xbox arany tagság jár havonta egy kiválasztott játékhoz.

A legjobb játékok

Játsszon díjnyertes, exkluzív vagy akár vadiúj játékokkal. A továbbfejlesztett besorolás szerinti párosítással és a játékosok számára elérhető fejlett hírnévszerzési rendszerrel a multiplayer játékok még soha nem voltak ilyen szórakoztatóak. Az Xbox One S egyszerűen a legjobb játékkonzol és ezek a játékok itt vannak, hogy ezt bebizonyítsák.


Hra Forza Horizon 3
 

Csomag tartalma

  • Xbox One S + 500 GB belső meghajtó
  • Ingyenes játék: Forza Horizon 3 (letöltőkóddal)
  • Vezeték nélküli, 3,5 mm-es jack dugós kontroller
  • HDMI + tápkábel
  • Xbox Live Gold tagság 14 napon keresztül
 

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One

Kapacitás

Tárhely mérete 500 GB

Tulajdonságok

4K játék támogatás Dinamikus 4K

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol

Szín

Szín Fehér
Kód:  MXO005as
Termékszám:  ZQ9-00118
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15