Oldal frissítése

Feltölthető kártya Xbox Live Ajándékkártya 5990 Ft

4,7 435 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Feltölthető kártya Xbox Live Ajándékkártya 5990 Ft

Vásárolj videojátékokat és kiegészítőket

A feltöltőkártya Minden Xbox játékosnak igazi ajándék.

Ideális abban az esetben, ha nem akarsz mellényúlni az ajándék kiválasztásánál, mivel nem tudod  mivel játszik a legszívesebben.

A digitális tartalmak egyszerű és gyors vásárlása  - játékok és kiegészítők i vehetők.

Gyors és egyszerű vásárlás hitelkártya nélkül.

Az elektronikus elosztású árunál - haladéktalanul elküldik a licenc kódot, után befejezted a vásárlást.

Legfőbb előnyei

Szerezd meg a legújabb játékokat, térképeket, kiegészítőket

Hála a feltöltőkártyának vásárolhatsz teljes játékot, bónusz küldetéseket, térkép készleteket az online játékhoz és sok egyéb kiegészítőt. A legjobb Xbox One játékok még jobbak lesznek az új tartalmkkal, amelyek kiterjesztik a játékélményt.


Játékosoknak ez a legjobb ajándék

Szeretnél venni valakinek egy játékot, és nem tudod, hogy melyik lenne a legjobb? A feltöltőkártya garantált és egyszerű módja annak, hogy boldoggá tedd. Ismerősöd a kártya aktiválása után maga választja ki a legérdekesebb játékot, vagy tartozékot. Ne pazarold az időd annak kutatására mit is szeretne és adj olyan ajándékot amit maga választhat ki.


Kapható - 1200, 2990, 5990, 6990, 12990 és 14990 Ft értékben

Döntsd el milyen összegért szeretnél vásárolni a legújabb játékok és kiegészítők közül. A feltöltőkártya több különböző értékben, 1200, 2990, 5990, 6990, 12990 és 14990 forint kapható. Így könnyebb a választás, hogy milyen összeget utalsz át a számládra.


Egy kártya, sok lehetőség

A feltöltökártyával kapott pénzedet arra lehet használni, hogy megvásárold a digitális tartalmat az Xbox e-shopban az Xbox One és Xbox 360 konzolokon és a Windows Storeban a Windows 10 eszközökön: számítógépeken, tableteken és Lumia okostelefonokon.


Egyszerű kezelhetőség

A feltöltőkártya egy egyszerű és biztonságos módszer a digitális tartalmak beszerzésére. Ha nincs hitelkártyád, vagy nem kívánod használni az interneten, ez a legegyszerűbb módja annak, hogy digitális tartalmat vásárolj.

Kód:  MX029gz3
Termékszám:  K4W-03495
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20