Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Xbox Live ajándékkártya 12990Ft

4,7 431 értékelés
12 990 Ft

Xbox Live ajándékkártya 12990Ft

Vásárolj videójátékokat és kiegészítőket Xbox Live ajándékkártyával 12 990 Ft értékben

Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S konzolokhoz. Ez egy elektronikusan kézbesített kiegészítő - a licenszkód a vásárlás befejezése után azonnal kiküldésre kerül.

Az Xbox ajándékkártya igazi jutalom a játékosok számára.

Ideális ajándék egy játékosnak, ha nem tudod, melyik a kedvenc játéka.

Digitális tartalmak gyors és egyszerű beszerzése - játékok és kiegészítők.

Gyors és egyszerű vásárlás bankkártya használata nélkül.

Az Xbox Live feltöltőkártya legfőbb előnyei - 12 990 Ft

Szerezd be a legújabb játékokat, térképeket, kiegészítőket

Az Xbox Live feltöltőkártyának köszönhetően hozzájuthatsz a játékok teljes verziójához és a bónusz küldetésekhez, az online térképkészletekhez és még sok máshoz is. Ide tartoznak az Xbox Game Studio legújabb címei, mint például a Halo Infinite és a Forza Horizon 5.

Xbox Live kártya többféle értékben – 2 990, 6 990, 12 990 Ft

Döntsd el te, hogy mennyiért szeretnéd megvenni a legújabb játékokat és kiegészítőket. A feltöltőkártyák három különböző értékben érhetőek el: 2 990, 6 990, 12 990 Ft. Ez megkönnyíti a döntést, hogy mekkora összeget utalj át a számládra.

Egyetlen kártya, számtalan lehetőség

Használd feltöltőkártyádat digitális tartalmak vásárlására az Xbox e-shopban az Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S konzolokon, valamint a Windows Store áruházból Windows 10 és Windows 11 eszközökön: PC-ken, tableteken és Lumia okostelefonokon.

Az Xbox Live a legjobb ajándék a játékosoknak

Szeretnél meglepni valakit egy játékkal, de nem vagy biztos benne, hogy melyik lenne a legjobb választás? Egy Xbox Live feltöltőkártya garantált és egyszerű módja annak, hogyan tedd boldoggá az illetőt. A kártya aktiválása után a barátod a legérdekesebb játékok és kiegészítők között válogathat. Ne pazarold az időd a keresgélésre, vedd meg a legjobb ajándékot a barátodnak.

Hozd ki a legtöbbet az egyenlegedből!

Az Xbox Live ajándékkártyán lévő pénzzel játék béli valutát vásárolhatsz. Hiányzik a V-bucks a Fortnite-ban? Fel kell töltened a FIFA-pontokat? Használd az ajándékkártya egyenlegedet a feltöltéséhez.

Paraméterek

Feltöltőkártya

Utalvány értéke 12990 Ft

Platform

Kulcs Xbox Live

Platform

Platform Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One

Licenc

Licenc Letölthető

Típus

Előfizetés típusa Xbox ajándékkártya
Kód:  MX029gz5
Termékszám:  K4W-03497
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05