Oldal frissítése

Feltölthető kártya Xbox Game Pass - havi tagság HU

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Feltölthető kártya Xbox Game Pass - havi tagság HU

Élvezd ki az Xbox Game Passal a korlátlan hozzáférést több mint száz nagyszerű Xbox One és Xbox 360 játékhoz, melyek közt ott vannak a legkedveltebb címek. Mindezért csupán havi 2500 forintot kell fizetned. A rengeteg kipróbálható és letölthető játéknak köszönhetően sokkal jobb szórakozás lesz az Xbox mint eddig bármikor. Az elektronikus kupon a magyar felhasználói fiókokkal használható.

Az egyhavi Microsoft Xbox Game Pass főbb jellemzői

  • Havidíj 2500 forint
  • Korlátlan hozzáférés több mint száz játékhoz egyetlen befizetéssel
  • Rengeteg kipróbálható játék
  • Magyar felhasználói fiókokhoz

Széles játékkínálat

Játssz különböző stílusú játékokkal a kaladjátékoktól és kedvelt családi játékoktól kezdve a lövöldözősökön át a sport és logikai vagy egyéb témákig. Ráadásul minden hónapban újabb címek jelennek meg a kínálatban ezért mindig kiváló játékok széles kínálata áll majd rendelkezésre.

Játssz mindig valami újat

Az Xbox.com/gamepass oldalon vagy bizonyos üzletekben találsz Információt arról, hogy az egyes hónapokban melyik játékok lesznek elérhetőek. További érdekességeket is találhatsz itt az Xbox Game Pass lehetőségeiről  és a játékokról.

Paraméterek

Feltöltőkártya

Utalvány értéke 150 CZK
Kód:  MX029gph1
Termékszám:  K4W-03619
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20