Oldal frissítése

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services External Connector (elektronikus licenc)

7 443 190 Ft

Microsoft Windows Server 2022 Remote Desktop Services External Connector (elektronikus licenc)

Ha bizonytalan vagy a választásban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkala[email protected]e-mail címen, mert ez a licenc nem törölhető téves vásárlás esetén.

Remote Desktop Services licenc

A Remote Desktop Services licenc kezeli a távoli asztali ügyfél-hozzáférési licenceket (RD CAL), amelyek az egyes eszközökhöz vagy felhasználókhoz szükségesek a távoli asztali munkamenetgazda (RD Session Host) kiszolgálóhoz való csatlakozáshoz. A Távoli asztali licencelés szolgáltatás a Távoli asztali licenckiszolgálón lévő Távoli asztali licencek telepítésére és kiadására, valamint rendelkezésre állásuk felügyeletére szolgál.

A távoli asztali munkamenetgazda kiszolgálón konfigurált távoli asztali licencelési módnak meg kell egyeznie a licenckiszolgálón elérhető távoli asztali CAL-k típusával.

Microsoft Windows Server 2022

Támogasd üzleti növekedésedet és frissítsd informatikai infrastruktúrádat a Microsoft Windows Server 2022 operációs rendszer telepítésével. Használd a továbbfejlesztett többszintű biztonságot, az Azure-ral való hibrid képességeket és a Windows Server 2022 által biztosított rugalmas alkalmazásplatformot.

Fejlett, többrétegű biztonság

A Microsoft Windows Server 2022 számos biztonsági fejlesztést hoz, különösen a többszintű rendszermagbiztonságot és a csatlakoztathatóságot. Lehetővé teszi az IT-csapatok számára, hogy a hardver, a firmware és a virtualizációs rétegeken keresztül fejlett megelőző szervervédelemmel rendelkező biztonsági eszközöket alkalmazzanak. A gyorsabb és biztonságosabb HTTPS-titkosítás és az SMB-támogatással rendelkező, iparági szabványos AES-256 titkosítás révén további biztonsági szintet ad az átviteli folyamatokhoz.

Hibrid lehetőségek az Azure-ral

Használd ki a hibrid és több felhőből álló hozzáférés előnyeit a felhőszolgáltatásokon keresztül a vállalkozásodban a Windows Server 2022 Azure Archoz való csatlakoztatásával. A fájlfunkciók is javultak, például az SMB tömörítés, amely az adatok tömörítésével gyorsítja a hálózaton keresztüli fájlátvitelt. Az IT-adminisztrátorok számára pedig a Windows Admin Center, amely olyan modern szerverfelügyeleti funkciókat kínál, mint az új eseménynézegető és a proxy gateway támogatás az Azure-hoz kapcsolódó forgatókönyvekhez.

Rugalmas alkalmazási platform

A Microsoft Windows Server 2022 jobb skálázhatóságot és hardverfrissítési lehetőségeket is kínál, például 48 TB memória és 2048 logikai mag támogatása 64 fizikai foglalaton. Értékelni fogod a Windows konténerek jobb alkalmazás-kompatibilitását is, amely HostProcess konténereket kínál a csomópontok konfigurálásához, IPv6 és dual-stack támogatást, és lehetővé teszi a Calico használatával a következetes hálózati házirendek végrehajtását.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára
SW típusa Irodai alkalmazás, Operációs rendszer
SW típusa MS Windows Server
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc
Licenckérelem A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
Előfizetés ideje Korlátozás nélkül hónap
Licenc átvitele Igen
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat minden EU-nyelv

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office
Kód:  SWMM0629
Termékszám:  DG7GMGF0D609
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15