Oldal frissítése

Microsoft Windows 11 Pro HU (OEM)

4,3 5 értékelés
73 490 Ft

Microsoft Windows 11 Pro HU (OEM)


A Windows 11 Pro EN (OEM) operációs rendszer közelebb hoz Téged ahhoz, amit igazán szeretsz

Örömmel mutatjuk be a Windows 11-et, amely a népszerű Windows 10 operációs rendszer legjobb tulajdonságait veszi át, és számos új funkcióval egészíti ki a mindennapi használatot. A Windows 11 nyugodt és kreatív teret biztosít, ahol frissítő élményt nyújtva élheted ki szenvedélyeidet. Az újratervezett Start menütől kezdve a kedvenc emberekkel, hírekkel, játékokkal és tartalmakkal való kapcsolattartás új módjain át –A Windows 11 a megfelelő hely, ahol természetesen gondolkodhatsz, kifejezheted önmagad és egyaránt alkothatsz.

System Builder licenc, tiszta új telepítéshez. Meglévő Windows Home licencről nem lehet helyben történő frissítést végrehajtani.



A Windows 11 újratervezett Start menüt kínál majd

Az ikonikus Start gomb a feladatsor közepére költözött (a beállításokban megváltoztatható), ahol további különféle új funkciók – a kereső ikon, a virtuális felületváltó és a widgetek – is helyet kaptak. Ezeket egyébként nem lehet hozzáadni az asztalhoz, hanem a kijelző bal oldalán vannak elrejtve. Ez alapvetően egy továbbfejlesztett Live Tile a Windows 10 Start menüjéből, amelyet élvezettel használhatunk


Microsoft Windows 11 Pro operációs rendszer

A termelékenységet javító eszközök

Foglalkozz a hobbiddal vagy fejezd be munkádat a vadonatúj funkcióknak köszönhetően. Fedezd fel azokat az új eszközöket, amelyeket a Windows 11 operációs rendszerben a multitasking, a gondolkodás, a kapcsolatteremtés és az alkotás támogatására terveztek.

Microsoft Windows 11 Pro operációs rendszer

Dolgozz a számítógépeden úgy, ahogy számodra a leginkább megfelel

Az új elemeket és funkciókat úgy tervezték, hogy támogassák mindenki elképzeléseit. Az újratervezett Start menüvel és a kedvenc emberekkel, játékokkal és tartalmakkal való kapcsolatteremtés új módjaival az új Windows 11 operációs rendszer a gondolkodás, a kifejezés és az alkotás helye lesz.

Microsoft Windows 11 Pro operációs rendszer

Inspiráld környezetedet a Windows 11 segítségével

Barátok és családtagok, hírek, játékok és népszerű tartalmak - a Windows 11 a megfelelő hely, ahol mindent megtalálsz, amire csak szükséged van egyszerű és intuitív módon.


A Windows 11 új eszköztípusokat támogat

Az új Windows 11 operációs rendszer az eszközök legszélesebb skáláján érhető el, olyan partnerektől, akik a legújabb innovációkat kínálják az érintés-, toll- és hangvezérlés terén, és megkönnyítik számodra a legjobb és legolcsóbb eszközök kiválasztását.

Friss felhasználói tapasztalat és MS Teams

A barátságos felhasználói felületet úgy tervezték, hogy kedvedre hobbidnak hódolhass. A Windows 11 operációs rendszer a kapcsolódás új módjaival és a többfeladatú munkavégzést segítő eszközökkel a gondolkodás, az alkotás és a természetes önkifejezés helyszíne.Ezt a Microsoft Teams kommunikációs platform rendszerintegrációja bizonyítja.

A Windows 11 Pro EN (OEM) operációs rendszer legfontosabb jellemzői

  • Elektronikus licenc 1 eszközre, bármely eszközre történő telepítés lehetőségével
  • A vállalaton belül használt számítógép vagy laptop számára alkalmas modern operációs rendszer, amely lehetővé teszi a tartományhoz való csatlakozást
  • Kibővített multitasking képességek
  • Nagyszerű kapcsolat a mobil eszközökkel
  • Microsoft Teams integrált kommunikációs platform
  • A legújabb hardverek támogatása a biztonság és a teljesítmény érdekében a játékok telepítések során

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás, Cégeknek, Iskolák számára, Hivatalok számára
SW típusa Operációs rendszer
SW típusa Microsoft Windows 11 Pro
Licenckulcs kézbesítése Csomag része

Licenc típusa

Licenc típusa Licenc

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
Mobilkészülékek száma 0
PC-k/MAC-ek száma 1
Előfizetés ideje Korlátozás nélkül hónap
Licenc átvitele Nem
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja CD/DVD

Nyelvi verzió

Nyelvi változat EN
Kód:  SW_W11OEM_P_EN
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FQC-10528
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20