Oldal frissítése

Microsoft Windows 10 Home EN 32-bit (OEM)

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Windows 10 Home EN 32-bit (OEM)

A Start menü vissza

A Start menü visszkerült a képernyőre

Ismert, de javított környezet

A Windows 10 családias környezet kínál és a könnyű használatot. Sok dologban has, beleértve a Start menüt, hasonlít a Windows 7. Gyorsan indul és felébred álmából, több integrált biztonsági funkciója van, amelyek védenek, és úgy tervezték, hogy együttműködjön a már meglévő  szoftvereddel és hardvereddel.

Központi helyen népszerű tartalom

A népszerű tartalom a középpontban 

Az új Windows Store

Bemutatjuk az új Windows Store - vásárlási felületet , mely egységes az  összes Windows 10 eszközhöz. Böngésszhetsz benne a telefonodban, táblagépedben, számítógépedben, és könnyen le töltheted a  (ingyenesen vgy  fizetősen) a digitális tartalmát, beleértve az alkalmazásokat és játékokat.

Menj le a legteljesebb

A Windows 10 képviselje a legjobb kombináció a Windows operációs rendszer, mint tudjuk, de számos fejlesztést, hogy szeretni fogja. Ugyanakkor hogy teljes mértékben kihasználja a maximális koherenciájának munka a számítógépen, táblagépet vagy okostelefont.

Pusťte se do toho naplno
Microsoft Edge

Web pontosan az Te ízlésed szerint

A Windows 10 egy teljesen új böngészőt tartalmaz, az úgynevezett Microsoft Edge-t. Ez egy teljesen új böngésző, amellyel a megosztás, böngészés, keresés, és az online tevékenységek pofonegyszerű lesz. Lehetővé teszi más weboldalak könnyű megosztását, és zavartalanul olvashatod  a tartalmakat.

Xbox jön a Windows

Get a Windows 10 legnagyobb Xbox lehetőségeket a legjobb Xbox Live. Indítsd el a felvételt a játék néhány másodperc Versenyeznek a játékosok a konzolon és patak Xbox One bármilyen számítógép Windows 10 otthon sehol.

Zážitky z Xboxu ve Windows 10
Szó szerint, te vagy a jelszót

Szó szerint, te vagy a jelszót

A tartalma lehet minden olyan eszköz, de csak a Windows ad egy igazi alkalmazkodás. A Windows Helló készüléken ellenőrzi és felismeri az identitás alapján az állapot (jelenlét). Önnek egy magasabb szintű biztonságot, nagyobb kényelmet és még te és egy szép üdvözlő.

Kitűnő integrált alkalmazásokat, melyek minden eszközödön működnek

A Windows 10 előtelepített nagy alkalmazások, amelyek között is, például térképek, fotók, Mail és naptár, zene, filmek és tévéműsorok. Ezek az alkalmazások onedrive biztonsági másolatot az adatok és zökkenőmentes szinkronizálás készülékek Windows 10. Minden amire szükséged van, hogy mindig legyen kéznél.

További információk:

Részletek a licencről:

  • Microsoft Windows 10 Home
  • Adatfeldolgozás: 32 bites
  • Licenc: OEM DVD telepítő médiát, nem átruházható másik számítógépre
  • Visszalépés a korábbi Windows verzióra nem lehetséges
  • Lokalizáció: HU

Rendszer követelmények:

  • Processzor: 1 GHz-es vagy gyorsabb processzor vagy SoC
  • Rendszer Memória 2 GB
  • Szabad tárhely a HDD / SSD: 20 GB
  • Képernyő felbontás: legalább 1024 x 600 pont
  • Videokártya: DirectX 9 vagy újabb WDDM
  • A Touch vezérlés´he érintőkijelzős számítógép szükséges
  • Internet elérhetőség
  • Egyes funkciók használatához Microsoft regisztráció szükséges

Figyelmeztetés:
Az OEM licenc a "rendszer építők", és a telepítés után válik része a számítógép, és nem vihetők át egy másik számítógépre. A vásárlás esetén meg kell felelnie a feltételeket, a Microsoft OEM System Builder, melyek nyomtatva a termék csomagolásán. A jelen Feltételek szerint a csomag felbontása. A termék is lehet vásárolni, valamint egy új számítógépet, vagy akövetkező összetevők alkotják a funkcionális számítógép (alaplap, processzor, RAM, merevlemez és a számítógép házába, beleértve az energiaellátást). OEM termék és a számítógép vagy komponens tartalmaznia kell a közös vásárlási bizonylatot.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás
SW típusa Operációs rendszer
SW típusa MS Windows 10

Licenc típusa

Licenc típusa Licenc

Licenc

Előfizetés módja OEM licenc
Berendezések száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1
Előfizetés ideje Korlátozás nélkül hónap
Licenc átvitele Nem

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ
Kód:  WZ077e
Termékszám:  KW9-00185
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10