Oldal frissítése

Microsoft Visual Studio Professional 2022 Charity

102 490 Ft

Microsoft Visual Studio Professional 2022 Charity

Ha bizonytalan vagy a választásban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkala[email protected]e-mail címen, mert ez a licenc nem törölhető téves vásárlás esetén.

Microsoft Visual Studio 2022 Charity

A Microsoft Visual Studio Professional 2022 Charity az első 64 bites integrált fejlesztőkörnyezet (IDE), amely megkönnyíti a nagy és összetett projektekkel való munkát. Tapasztald meg a gördülékenyebb kódírást, és felejtsd el a memóriahibákat. Mostantól kódolj az új Razor szerkesztővel.

A Visual Studio elvégzi a munkát helyetted

A Microsoft Visual Studio Professional 2022 Charity a kódok kontextusát megértő IntelliCode-eszközök hatékony készletével van felszerelve. Felismerik a neveket, változókat, függvényeket és az általad írt kód típusát. Így megengedheted magadnak, hogy egyszerre egy egész sort fejezzen be helyetted.Pontosabb és magabiztosabb kódolás lesz az eredmény kevesebb gépeléssel.

Az adataid biztonsága és védelme

A részletes kódvizsgálathoz a Microsoft Visual Studio Professional 2022 Charity kiegészült a CodeLens szolgáltatással, amely segít abban, hogy könnyedén megtaláld, amire szükséged van. Olyan információkat tartalmaz, mint referenciák, szerzők, tesztek, megerősítési előzmények vagy akár a legjobb megoldást a projektedhez.

Munka valós időben

A Microsoft Visual Studio Professional 2022 Charity lehetővé teszi a valós idejű együttműködést nyelvtől és platformtól függetlenül. Örülni fogsz a tesztelési elemzésnek, amellyel minden egyes módosítás azonnali hatását láthatod. Windowson és Linuxon egyaránt tesztelhetsz.  

Felhőalapú telepítés

A Microsoft Visual Studio Professional 2022 Charity képes projektjeidet a felhőbe telepíteni. Ugyanakkor az összes sablon megmarad, és továbbra is dolgozhatsz a Visual Studioban. Az integrált Git klónozási funkciónak köszönhetően saját adattárak létrehozása és megnyitása sem jelent problémát.

Hogyan működik a havi (CSP) / tartós (LTSC) licenc vásárlás?

  • Válaszd ki az egységek számát
  • A licenc az Alza.cz oldalon megadott ügyféladatok alapján kerül generálásra, ha más felhasználó vagy a saját MS bérlői fiókod számára szeretnél licencet, kérjük, lépj kapcsolatbavállalati kapcsolattartóinkkal ([email protected])
  • A megrendelés kifizetése után lépj továbba saját elektronikus licencfiókodba, ahol kattints a termékre (e lépést követően a licenc létrehozása megtörténik, a licencgenerálás munkanapokon 8 és 16 óra között történik) )
  • Ezután megkapod a bejelentkezési adatokat (egyedi bejelentkezési adatok a Microsoft portálhoz), amelyeket arra az e-mail címre küldünk, amelyet regisztráltál itt: Alza.cz
  • A Microsoft bejelentkezési adatokkal bejelentkezhetsza portálra, ahol letöltheted és beállíthatod a termékeket - gyors útmutató itt

Fontos információk a licenc helyes megvásárlásához:

Ha rendelkezel egy másik forgalmazótól származó Microsoft ID-vel, akkor ezt az MS ID-t a megrendelés létrehozása után azonnal el kell küldened a [email protected] címre, ha nem adsz meg MS ID-t, akkor egy újat kell generálni. A Microsoft ID for CSP nem kompatibilis az olyan otthoni termékekkel, mint például aMicrosoft 365 Personal/Family.
Ez a licenc iskolai/nem profitorientált szervezetekben való használatra vonatkozik.A licencek aktiválásához meg kell adni az IZO (iskolai azonosító)/nem profitorientált szervezet visszaigazolását.Ha nem te vagy az intézmény igazgatója, akkor a vásárláshoz felhatalmazó levelet kell benyújtanod.Ha nem vagy biztos a választásodban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkal:a[email protected] címen .


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Nonprofit szervezeteknek
SW típusa Irodai alkalmazás
SW típusa MS Visual Studio
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
Előfizetés ideje Korlátozás nélkül hónap
Licenc átvitele Igen
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat EN
Kód:  SWMM0735
Termékszám:  DG7GMGF0D3SJNON
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10