Oldal frissítése

Microsoft Visio Professional 2016

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Visio Professional 2016

A Visio Professional 2016 segítségével egyszerű, könnyen érthető diagramokkal egyszerűsítheted az összetett információkat.

A Microsoft Visio Professional 2016 egy hatékony diagramokészítő platform, amely nagy mennyiségű beágyazott sablonnal rendelkezik. Egyszerű és könnyen érthető diagramokkal segít egyszerűsíteni az összetett információkat. A Visio Professional magában tartalmazza az üzleti sablonokat, az alapvető hálózati diagramokat, a szervezeti ábrákat, folyamatdiagramokat és az alap- és általános többcélú diagramokat. Továbbfejlesztett a csapatmunka-támogatás, beleértve a több ember munkáját egyszerre egy diagramon; valamint a diagramok és az adatok összekapcsolásának lehetősége.

Megoszthatod és megjegyzéseket tehetsz a böngészőben

Kerüld el, hogy a grafikát PDF vagy XPS dokumentumként tárold, vagy PowerPoint-ba töltsd fel. Oszd meg diagramjaidat munkatársaiddal, partnereiddel és ügyfeleiddel, szinte bármilyen eszközt használva - még akkor is, ha náluk nincs telepítve a Visio.

Hozz létre vizuális SharePoint munkafolyamatokat

A SharePoint munkafolyamatainak vizuálisan történő létrehozása és közzététele a Windows Workflow Foundation 4.0 frissített támogatásával történik (beleértve a fázis és a hurok támogatását és a Microsoft SharePoint Designer jobb integrációját). A Visio segítségével vizuális munkafolyamatokat hozhatsz létre a Microsoft Project számára a Project Server 2013 és a Project Online együttműködésével kapcsolatos kérések kezelésére.

Egyszerűen adj hozzá kommentárt, vagy válaszolj a visszajelzésre

Engedélyezd másoknak, hogy megtekinthessék a hozzászólásokat a diagramhoz gyakorlatilag bármilyen eszközről, akár a Visio-n keresztül, akár egy Visio Services-t használó böngészőből (SharePoint Server vagy SharePoint Online). A megjegyzéseket egy adott alakhoz lehet csatolni, és a megfelelő alakzattal (akár az oldalakon keresztül is) mozgathatják.

Rendszerkövetelmények:

  • Processzor: 1 GHz SSE2 támogatás
  • Operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb, Windows Server 2008 R2 és újabb
  • Memória: 1 GB RAM (32 bites), 2 GB RAM (64 bites)
  • HDD hely: 3 gigabájt
  • Képernyő felbontás: 1280 x 800
  • Grafika: DirectX 10
 

Paraméterek

Operációs rendszer

Támogatott operációs rendszerek Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Server 2008

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Visio

Alapvető paraméterek

SW típusa MS Visio

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat minden EU-nyelv

Szoftvertípus

Szoftvertípus Adminisztráció
Kód:  WZ096c91
Termékszám:  D87-07114
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10