Oldal frissítése

Microsoft Visio LTSC Standard 2021 (elektronikus licenc)

157 890 Ft

Microsoft Visio LTSC Standard 2021 (elektronikus licenc)

Ha bizonytalan vagy a választásban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkala[email protected]e-mail címen, mert ez a licenc nem törölhető téves vásárlás esetén.

Microsoft Visio 2021

Valósítsd meg elképzeléseidet a Microsoft Visio 2021 segítségével. Vidd át elképzeléseidet és nagyszerű ötleteidet a valóságba testreszabható alakzatokkal és lenyűgöző látványtervekkel. A Microsoft Visio 2021 páratlan eszköz a diagramok készítéséhez. Kész sablonok, ábrák és minták sokasága áll rendelkezésre.

Együttműködés valós időben

A Microsoft Visio 2021-ben képes leszel együttműködni kollégáiddal a vállalaton belül. Képes leszel hatékony döntéseket hozni és az adatokat azonnal megjeleníteni. Vizualizáld a csapatot, a hierarchikus és vertikális struktúrát, és ossza meg azt a munkatársakkal és másokkal.

Az adataid biztonsága és védelme

A Microsoft Visio 2021 számos biztonsági funkcióval rendelkezik, mint például az IRM, azaz az információs hozzáférési jogok kezelése. A Microfoft Teams programból létrehozhatók, megjeleníthetők és szerkeszthetők a diagramok. Gondolkodjatok együtt, vitassátok meg valós időben és ötleteljetek.

Térbeli elrendezési tervek

A Microsoft Visio 2021 segít megtervezni a munkaterületet és a biztonságos helykihasználást a kiskereskedelmi üzletekben. El tudja készíteni egy új ház alaprajzát. Sok esetre tartalmaz praktikus, előre beállított sablonokat, ami nagyban megkönnyíti a munkádat. A Microsoft Visio 2021 az eszközök és hálózatok összekapcsolását is meg tudja rajzolni. Végül, de nem utolsósorban bemutatja a folyamatábrák készítésének egy hatékony funkcióját. A számok azonnal meggyőző megoldási javaslatokká alakulnak át.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára
SW típusa Irodai alkalmazás
SW típusa MS Visio
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc
Licenckérelem A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Visio

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
Előfizetés ideje Korlátozás nélkül hónap
Licenc átvitele Igen
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat minden EU-nyelv
Kód:  SWMM0627
Termékszám:  DG7GMGF0D7DB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15