Oldal frissítése

Microsoft Surface Studio

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Microsoft Surface Studio

A Microsoft Surface sorozat most új All-In-One készülékkel bővült. 

Microsoft Surface Studio

Technikai hódítás
A professzionális érintőképernyő mérföld távolságra van minden versenytárs modelltől.

Obrazovka s úhlopříčkou 28“

A Microsoft jól ismert szoftver-óriás, de a dedikált hardverek területén való alkalmi részvétele általában ugyanolyan sikeres. A népszerű Surface sorozat mostantól Surface Studio, egy mindent az egyben PC. Ez az első Microsoft asztali gép, és amint azt a neve is sugallja, elsősorban grafikai stúdióknak, tervezőknek és más kreatív szakembereknek készült.

Dotykové PC

Legfontosabb jellemzők

  • Epic All-In-One PC közvetlenül a Microsoft fejlesztésével
  • Egyedülálló kijelző multitouch vezérlőkkel
  • A döntési funkció lehetővé teszi, hogy úgy használhassa, mint egy tervező asztalt
  • A Surface Pen támogatása
  • Elég erőteljes ahhoz, hogy fel tudja dolgozni a 4K videókat

AIO v tenkém profilu

Az egyik legvékonyabb képernyő a világon

A Surface Studio 28"-os kijelzője PixelSense technológiával, 4500 x 3000 felbontással és 1100:1 kontrasztaránnyal rendelkezik. A szokatlan 3:2 képaránya ideális a grafikai munkákhoz, és rengeteg helyet biztosít a 4K video-szerkesztő programok számára. A kijelző digitális tollakat is kínál, és rendkívül széles színskálát tartalmaz. A teljes kijelző 12,5 mm vékony alumínium házat foglal magába, mivel a hardverösszetevők a kis bázisban vannak.

Surface Studio

Új lehetőségek az ötletei megvalósításához

A képernyő 10 érintéspontos multi-touch technológiával rendelkezik. Támogatja a Surface Pen-t is, gyakorlatilag nulla késlekedéssel. A Microsoft szerint a Surface Studio lehetővé teszi, hogy úgy rajzoljon és írjon, mintha csak papírra tenné toll segítségével. A kijelző két teljes A4-es oldalt tud befogadni. A felületi toll 1024 szintű nyomásérzékenységet biztosít és az elkészült dokumentumot bármilyen keretbe szépen be lehet vágni.

Základna ukrývá hardware a konektory

Erőteljes hardver 

A ház alatt a Surface Studio olyan hardvereket rejt magában, amelyek elég erősek ahhoz, hogy kezelni tudják a hatalmas kijelzőfelbontást. A számítógépet Intel Core i7 processzor hajtja, melyhez 32 GB RAM és egy NVIDIA GeForce GTX 980M grafikus kártya tartozik. Hibrid tárolórendszere akár 2 TB-ig is elegendő helyet biztosít, de tárolótere még tovább bővíthető külső USB 3.0 meghajtókon vagy hálózati NAS-tárolón keresztül. A készülékben minőségi sztereó hangszóró bemenet, SD kártyaolvasó, Mini DisplayPort, Ethernet és természetesen egy 3,5 mm-es audio csatlakozó is található.

Ideální polohování obrazovky

28" valós idejű kijelző

A 12,5 hüvelykes vékony profil, 28" IPS kijelző, 4 500 × 3000 képpont felbontás, 1 100:1 kontrasztarány, 3:2 képarány és " valós skála "- 1 cm a képernyő 1 cm a valóságban- különösen hasznos jellemzők grafikák készítéséhez.
Nagy képernyő pozicionálás

A kiváló kép nem kevésbé tökéletes pozicionálási lehetőségekkel jár. A képernyő két fő üzemmódban használható. Az elsőben, mint klasszikus monitor, a másikban pedig az érintőképernyős kreatív terület, amelyet úgy forgathat, ahogyan a legkényelmesebb az Ön számára a munkához.
Příslušenství Surface Pen
Hardverek egy kis számítógépházba rejtve

A 250 x 220 x 32 mm-es alap nemcsak az összes komponenst, hanem sztereó hangszórókat, SD kártyaolvasót és számos portot is magában foglal, beleértve a 4 db USB 3.0, Mini DisplayPort, Ethernet és 3,5 mm-es audio aljzatokat.
Kód:  MCS201nad
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10