Oldal frissítése

Microsoft Surface Slim Pen 2 Black

4,8 9 értékelés
41 590 Ft

Microsoft Surface Slim Pen 2 Black

Alkoss, ments, tölts - majd kezdd elölről

Vegyük például a Microsoft Surface Slim Pen 2 érintőtollat, amely nagyszerű visszajelzést ad, amikor kézzel jegyzetelsz és rajzolsz. Ugyanolyan érzés lesz, mintha valódi tollal írnál papírra. A Microsoft Surface Slim Pen 2 kivételes pontossággal és innovatív kialakítással rendelkezik, amely leegyszerűsíti a tárolást. Az érintőtoll az árnyékolási lehetőségek széles skáláját és kivételes nyomásérzékenységet is biztosít[1].

A toll nagyszerűen működik a Surface-szel

A Microsoft Surface Slim Pen 2 érintőtollat úgy tervezték, hogy nagyszerű legyen vele dolgozni. Ez az eddigi legjobb toll valós idejű írással, nagy precizitással és széles árnyékolási lehetőségekkel a hegyesebb hegynek és a jobb kialakításnak köszönhetően.

A Microsoft Surface Slim Pen 2 intuitív használatot tesz lehetővé

A rajzolás, a jegyzetelés és a mappák böngészése sokkal könnyebbé válik! A Microsoft Surface Slim Pen 2 érintőtoll olyan természetes érzetet nyújt, mintha valódi papírra írnál, különösen avisszajelzés, amelyet a Surface Pro 8 vagy a Surface Laptop Studio készülékkel párosítva te vezérelhetsz. [3,4,5]

[3] A képen a Surface Slim Pen 2 a Surface Pro Signature Keyboarddal

Az érintőtoll segíthet a produktivitás növelésében


A nagyobb produktivitás elérése érdekében a visszajelzés szintjét a saját igényeidhez igazíthatod. A Microsoft Surface Slim Pen 2 tollal sikeresen jelölheted ki a tárgyakat, feléjük húzhatod a kurzort, törölhetsz és még sok minden mást csinálhatsz. [4]

A Microsoft Surface Slim Pen 2 mindig fel lesz töltődve


Az érintőtoll a dobozból kivéve azonnal használatra kész. A Microsoft Surface Slim Pen 2 vezeték nélküli töltéssel rendelkezik, és biztonságosan tárolható a Surface Pro Signature Keyboard vagy Surface Laptop Studio Keyboard készülékben. [5] Az érintőtoll egy feltöltéssel akár 15 óra akkumulátor-üzemidőt is biztosíthat.

Osszd meg az ötleteidet

A Microsoft Teams vagy a Microsoft Whiteboard szolgáltatás segítségével is ötletelhetsz, rajzolhatsz és menthetsz. A helyszínen is szerkesztheted prezentációdat, kitöltheted és aláírhatod a dokumentumokat, vagy kézzel írott jegyzeteket készíthetsz a Microsoft Journal szolgáltatásban. [5]

Nyilatkozat

[1] A Surface Slim Pen 2 élménye és kompatibilitása attól függően változik, hogy milyen típusú eszközzel használod.

[2] A Zero force kézírás csak akkor működik, ha a Surface Slim Pen 2 tollat a Surface Pro 8, a Surface Pro X, a Surface Laptop Studio és a Surface Duo 2 készülékekhez használod.
[3] A Surface Slim Pen 2 a Surface Pro Signature billentyűzettel együtt látható
[4] A Surface Slim Pen 2 haptikus jelei számos alkalmazásban tapasztalhatók a Windows 11 rendszerrel rendelkező Surface Laptop Studio és a Surface Pro 8 készülékeken.
[5] Egyes szoftverek, tartozékok és berendezések külön-külön kerülnek értékesítésre. Az alkalmazások elérhetősége és funkciói piactól és operációs rendszertől függően változhatnak.
[6] A Surface Slim Pen 2 dönthető funkciója elérhető a Surface Laptop Studio, a Surface Pro 3-Pro 8; Surface Pro X; Surface Go 1-Surface Go 3; Surface Laptop 1-4; Surface Studio 1,2; Surface Book 1-3 esetében.
[7] A párosítási funkcióhoz Windows 10, Windows 11 vagy a legújabb frissítésekkel rendelkező Android rendszerre van szükség.
[8] Az akkumulátor élettartama nagymértékben függ a használattól, a funkció- és hálózati konfigurációtól, a jelerősségtől, a beállításoktól és egyéb tényezőktől.
[9] A Surface Slim Pen 1 dobozában található USB-C töltőbázishoz firmware-frissítés szükséges a Windows Update szolgáltatáson keresztül a Surface Slim Pen 2 töltéséhez.
[10] A Microsoft korlátozott jótállása a törvényes fogyasztói jogok mellett biztosított.

Paraméterek

Rendeltetés

Készülék Tablethez, Laptophoz
Notebook sorozata Microsoft Surface
Tablet márka Microsoft
Tablet modell Surface Pro 8, Surface Pro X

Hegy

Technológia Aktív
Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Funkciók Bluetooth
Akkumulátor üzemideje 15 óra

Méret & súly

Hossz 136,8 mm
Átmérő 6,3 mm
Súly 13 g

Töltés módja

Csatlakozás Mágneses
Kód:  MCS330f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8WV-00014
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10