Oldal frissítése

Microsoft Surface Pro 256GB i7 8GB

5 1 értékelés

Microsoft Surface Pro 256GB i7 8GB

Ez a különleges laptop kiváló megoldás, ha éppen egy gépet akarsz munkára és játszásra. A tabletek tulajdonságai eltérnek, ennek okán egyetlen modell sem univerzális. A tablet PC kijelzője egyetlen másodperc alatt leválasztható, így az külön is használható.

Hogy mit kínál a(z) Microsoft Surface Pro 256GB i7 8GB hibrid laptop monitorja?

A tablet PC képernyőjének átmérője 12,3 ". A 14" vagy kisebb átmérőjű képernyő elsődlegesen a könnyen hordozható modellekre jellemző. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így képes az egeret is helyettesíteni.

A(z) Microsoft Surface Pro 256GB i7 8GB tablet PC processzora és teljesítménye

A processzor minden kiemelkedő hordozható számítógép sarokköve. Sokkal meghatározóbb a processzor konkrét típusa, mint az ereje, amit a processzormagok száma és órajele jelez. Az Intel letisztult és ésszerű felosztást talált ki. Chipjeit a kisebb kapacitásútól a nagyobb kapacitásúig rangsorolja: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még alacsonyabb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy kicsit más sorozat, amelyet elsősorban mobil eszközökhöz (tabletekhez) terveztek. Kicsit más tipológiát alkalmaz az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok a legerősebbek, amelyek felváltották az előző generáció - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos chipeket. A magasabb szám erősebb teljesítményt jelent. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet maximális teljesítmény mellett képes leadni. Ez a szám egy útmutató a processzor hűtési igényének feltérképezéséhez. A hordozható számítógépek többsége 25 W érték alatt mozog, nagyobb fogyasztást elsősorban a kimagasló teljesítményű laptopoknál fedezhetünk fel.

A videokártyák (GPU) felosztása is nagyon hasonló. Az önálló kártyák általában nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint az integráltak. Az újabb generációs chipek erősebbek, mint elődeik. A RAM mérete a kártya teljesítményének fontos tulajdonsága. Az irodai programok futtatásához teljesen megfelel kb. 2 GB memória. Ha alkalmanként hevesebben játszol RPG játékokat, akkor nem fog kárba veszni a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál nagyobb grafikus memória javasolt.

A(z) Microsoft Surface Pro 256GB i7 8GB tablet PC meghajtó és memória kapacitása

A memória nagyságát a tervezett felhasználás alapján válaszd ki. A leggyengébb hibrid notebookok 2 GB memóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes számítógépek ismertetőjegye, de ha több alkalmazást is futtatsz egyszerre akkor olyan tablet PC-t keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Adataidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken tárolhatod el. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - magyarul, flash memórián alapuló meghajtó. Többszörösen gyorsabb és ellenállóbb, mint a tipikus meghajtók. A HDD jelenti a hagyományos meghajtót forgó lemezekkel. Az SSHD az előző típusok kombinációja egy házban annyi különbséggel, hogy az SSD része a HDD blokkhoz viszonyítva sokkal kisebb. HDD + SSD meghajtó elsősorban olyan számítógépeknél fordul elő, amelyek két HDD slottal rendelkeznek. Az egyik SSD a szekunder pedig a HDD. A csomagolás tartalma: Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 12,3 "
Oldalarány 3:2
Panel IPS
Maximális felbontás 2736 × 1824 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i7
Processzor modell szám Intel Core i7 7660U Kaby Lake
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 2,5 GHz (2 500 MHz)
Core boost frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Cache Processzor 4 MB
Processzor funkciók Automatikus túlpörgetés, HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell Iris Plus Graphics 640

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Pro

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková) 256 GB
SSD kapacitás 256 GB (0,26 TB)

Felszerelés

Felszereltség Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 1 080 p

Akkumulátor

Akkumulátor üzemidő 13,5 óra

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Leválasztható kijelző

Tömeg

Tömeg 0,77 kg

Interfész

Grafikus kimeneti portok Mini DisplayPort
Audio Combo Audio Jack
Egyéb csatlakozók Dokkoló csatlakozóval
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 292 mm
Maximális magasság 8,5 mm
Mélység 201 mm

Termékszéria

Notebook sorozata Microsoft Surface
Kód:  MCS119b
Termékszám:  FKG-00003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20