Oldal frissítése

Microsoft Surface Go 128GB 8GB - DEMO

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Surface Go 128GB 8GB - DEMO

Ez a tablet és laptop keverék nagyon hasznos eszköz, ha éppen egyetlen eszközt keresel utazásra vagy filmezésre. Ezen eszközök tulajdonságai eltérőek, ennél fogva egyetlen modell sem jó mindenre. Az eszköz billentyűzete egy kattintással leválasztható, így az érintőképernyő külön is használható.

Milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Microsoft Surface Go 128GB 8GB - DEMO hibrid laptop kijelzője?

A tablet PC kijelzőjének képátlója 10 ". A 14" körüli képátlójú monitor mindenekelőtt a könnyen hordozható modellekre jellemző. Ez az eszköz ráadásul érintőképernyős, így egérre sincs szükséged.

A(z) Microsoft Surface Go 128GB 8GB - DEMO érintőképernyős laptop CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden kimagasló hordozható számítógép fontos része. Sokkal kardinálisabb a processzor modelltípusa, mint kizárólag a teljesítménye, amit a processzor magjainak száma és frekvenciája ad meg. Az Intel nagyszerű és érthető rangsort dolgozott ki. Processzorait a gyengébbektől az erősebbekig számozza: Core i3, i5, i7 és i9. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló sorozat, amelyet elsősorban táblagépekhez kínálnak. Hasonló tipológiát ajánl az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek a legerősebbek, amelyek le fogják váltani a korábbi generáció - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos processzorokat. A nagyobb szám komolyabb teljesítményt jelent. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett mértek. Az érték egy útmutató a processzor teljesítményének megbecsléséhez. A laptopok legtöbbje 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb fogyasztást elsősorban a gamer számítógépeknél találunk.

A videokártyák (GPU) hierarchiája hasonló alapelveken nyugszik. A dedikált videokártyák rendszerint nagyobb teljesítményt kínálnak, mint az integráltak. Az újabb generációs processzorok nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint elődeik. A memória kapacitása a videokártya teljesítményének jelentős indikátora. Az irodai programok használatához elégséges 2 GB RAM . Ha olykor-olykor szenvedélyesebben játszol RPG játékokat, akkor jól jön majd a 4 GB. Gamerek számára 6 GB, vagy nagyobb kapacitás javasolt.

A(z) Microsoft Surface Go 128GB 8GB - DEMO hibrid laptop HDD és RAM kapacitása

A rendszermemória nagyságát a használat célja határozza meg. Az alap hibrid notebookok 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a közepes hordozható számítógépek ismérve, de ha nem csak alapvető programokat szeretnél futtatni akkor olyan hibrid laptopot keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD merevlemezen őrizheted meg. Az SSD rövidítés megfelelője Solid State Drive - tehát, mozgó alkatrészek nélküli merevlemez. Jelentősen gyorsabb és tartósabb, mint az egyszerű HDD. A HDD jelenti az egyszerű meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok kombinációja egy házban csak az SSD komponens a HDD blokkhoz viszonyítva jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó csak olyan laptopoknál használható, amelyek két merevlemez foglalattal vannak ellátva. Az első SSD a szolga pedig a hagyományos HDD. A csomagolás tartalma: Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 10 "
Kijelző típusa Fényes
Oldalarány 3:2
Maximális felbontás 1800 × 1200 px

Processzor

Processzor típusa Intel Pentium
Processzor modell szám Intel Pentium Gold 4415Y Kaby Lake
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)
Cache Processzor 2 MB
Processzor funkciók HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás

Rendszermemória

Memória frekvencia 1 866 MHz (1,87 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell HD Graphics 615

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 S

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 128 GB
Meghajtó interfészek M.2
SSD kapacitás 128 GB (0,13 TB)

Felszerelés

Felszereltség Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 8 Mpx

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 3 411 mAh

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Leválasztható kijelző

Tömeg

Tömeg 0,52 kg

Interfész

Audio Fejhallgató bemenet
Egyéb csatlakozók Dokkoló csatlakozóval
USB-C 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac, WiFi 802.11n, WiFi 802.11g, WiFi 802.11b, WiFi 802.11a
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 245 mm
Maximális magasság 8,3 mm
Mélység 175 mm

Termékszéria

Notebook sorozata Microsoft Surface
Kód:  MCS351g1
Termékszám:  JTW-00004
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05