Oldal frissítése

Microsoft SQL Server 2022 Standard Core - 2 Core License Pack (elektronikus licenc)

2 023 290 Ft

Microsoft SQL Server 2022 Standard Core - 2 Core License Pack (elektronikus licenc)

Ha bizonytalan vagy a választásban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkal< [email protected]> e-mail címen, mert ez a licenc nem törölhető téves vásárlás esetén.

Standard Licenc2019

  • Akár 24 CPU mag
  • Akár 128 GB memória
  • Petabájtos adattárházak
  • Adatvirtualizáció a PolyBase segítségével
  • Javított memóriateljesítmény
  • Automatikus intelligens adatbázis-hangolás
  • Azure Data Studio laptop-támogatással

Microsoft SQL Server 2019

Strukturált és strukturálatlan adatok elemzése a Microsoft SQL Server 2019 segítségével. Ez a verzió tartalmazza a kívánt nyelv kiválasztásának lehetőségét.Nagyra fogod értékelni az adatbázisa kiváló teljesítményét és megfelelő skálázhatóságát. A Microsoft SQL Server 2019 segítségével bármilyen eszközön hozzáférhetsz a gazdag, interaktív Power Business Intelligence jelentésekhez.

Adj értelmet az adataidnak

A Microsoft SQL Server 2019 az adatok átláthatóságát biztosítja azáltal, hogy lekérdezi a teljes adatkörnyezetet. Az adatok szükségtelen mozgatása vagy replikálása megszűnik. Az SQL 2019 adatbázis-tanúsítással rendelkzik, ami kiküszöböli az adatbázis-összeférhetetlenség kockázatát.

Maximális biztonság az adataid számára

A Microsoft SQL Server 2019 beépített funkciói adatvédelmet biztosítanak a gyanús tevékenységek figyelésével és azonosításával. Ha felfedez egy eseményt, azonnal figyelmeztető jelzést küld a figyelmeztető funkcióival. Emellett titkosíthatod érzékeny adataid, és számításokat végezhetsz titkosított adatokon.

Maximális rendelkezésre állás

Létrehozhatsz meglévő vagy új alkalmazásokat az Azure-ban. A legjobb ár/teljesítmény arányt kapod a legösszetettebb SQL Server feladatokhoz. Az adatok még váratlan összeomlás esetén is biztonságban lesznek, és bárhonnan elérhetők maradnak. Az aktív tranzakciók számától és méretétől függetlenül értékelni fogod a gyors adatmentést.

Big Data klaszterek

A Microsoft SQL Server 2019 megkönnyíti a nagy mennyiségű adatot tartalmazó környezetek kezelését. Az adattó kulcsfontosságú elemeit biztosítja,amelyek mélyen integrálódnak az SQL Serverrel, és amelyeket a Microsoft teljes mértékben támogat. Az SQL Server 2019 könnyen telepíthető Linux konténerek segítségével egy Kubernetes klaszterben.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára
SW típusa Irodai alkalmazás, Operációs rendszer
SW típusa MS SQL Server
Licenckulcs kézbesítése Alza - Könyvtár

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc
Licenckérelem A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
Előfizetés ideje Korlátozás nélkül hónap
Licenc átvitele Igen
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat minden EU-nyelv

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office
Kód:  SWMM0625
Termékszám:  DG7GMGF0FLR2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15