Oldal frissítése

Microsoft Project Server 2019, EDU (elektronikus licenc)

796 190 Ft

Microsoft Project Server 2019, EDU (elektronikus licenc)

Ha bizonytalan vagy a választásban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkala[email protected]e-mail címen, mert ez a licenc nem törölhető téves vásárlás esetén.

Ez a licenc iskolai használatra szolgál.A licenc aktiválásához meg kell adni az iskolai azonosítót. Ha nem te vagy az intézmény igazgatója, akkor a vásárláshoz felhatalmazó levelet kell benyújtanod.Ha szeretnéd megrendelni ezt a licencet, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkal: < [email protected]>

License Server 2019

  • A Projekt asztali alkalmazás teljes aktuális verziója
  • Egy licenc személyenként egy számítógépre érvényes
  • Feladatkezelés, jelentések és üzleti intelligencia
  • Erőforrás-gazdálkodás
  • A szervezeten belül bárhonnan érkező projektötletek rögzítése és értékelése egy szabványosított folyamat segítségével.
  • A stratégiai célkitűzéseknek leginkább megfelelő és a korlátokat tiszteletben tartó projektjavaslatok kiválasztása fejlett elemzéssel.

Microsoft Project 2019

A Microsoft Project 2019 nem csak a projektmenedzsereknek szól. Ez egy olyan hatékony alkalmazás, amelyet mindenki használhat. Helyezd a kontrollt a megfelelő helyre, és koncentrálj csak a munkádra. Legyen szó akár kis, akár hatalmas méretű projektekről. A Microsoft Project bármilyen program kezelésére készen áll.

Kövesd az információkat bárhonnan

A Microsoft Project dinamikus tervezést kínál a csapat minden tagja számára. Állíts be új projekteket, és rendeld hozzájuk a csapattagokat. Válaszd ki a projekt igényeinek megfelelő módszereket.A Microsoft Project és a Teams összekapcsolása, értekezletek, beszélgetések ütemezése, fájlok megosztása. Egy másik kontinensről is menedzselhetsz így projektet. Minden feladat mindig naprakész lesz, és valós idejű áttekintést kapsz.

Egy fontos BI segítő

A Microsoft Project fel van szerelve Power business intelligence megjelenítéssel. Segítségével interaktív irányító pultokat hozhatsz létre a projektek előrehaladásának nyomon követéséhez. Ha az általános áttekintés nem elég, bármikor megtekintheted a részleteket.

Az új ötleteknek nincsenek határai

A Microsoft Project új ötletek és innovációk kidolgozására ösztönöz. Építs asztali és mobil környezetet az igényeid szerint. Automatizáld a munkafolyamatokat.Csatlakoztasd a Microsoft Projectet az Azure globális vállalati felhőhöz, és projektjeid új dinamikát kapnak.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Iskolák számára
SW típusa Irodai alkalmazás
SW típusa Microsoft Project
Licenckulcs kézbesítése Alza - Könyvtár

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc
Licenckérelem A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Project

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
Előfizetés ideje Korlátozás nélkül hónap
Licenc átvitele Igen
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat minden EU-nyelv
Kód:  SWMM0658
Termékszám:  DG7GMGF0F4MH_EDU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20