Oldal frissítése

Microsoft Outlook LTSC 2021, EDU (elektronikus licenc)

13 390 Ft

Microsoft Outlook LTSC 2021, EDU (elektronikus licenc)

Ha bizonytalan vagy a választásban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkala[email protected]e-mail címen, mert ez a licenc nem törölhető téves vásárlás esetén.

Ez a licenc iskolai használatra szolgál.A licenc aktiválásához meg kell adni az iskolai azonosítót. Ha nem te vagy az intézmény igazgatója, akkor a vásárláshoz felhatalmazó levelet kell benyújtanod.Ha szeretnéd megrendelni ezt a licencet, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkal: < [email protected]>

Maradj kapcsolatban e-mailjeid, névjegyeid és naptárad segítségével

A Microsoft Outlook 2021 a tömeges levelezés, a névjegyek és a naptár szervezését egyetlen helyen teszi lehetővé. Jól együttműködik a OneDrive-val, ahonnan a mellékleteket közvetlenül az Outlookba oszthatod meg. Vagy megnézheted a Linkedin profiljaidat.

Ütemezd a munkát és a találkozókat

A Microsoft Outlook 2021 naptár lehetővé teszi, hogy termet foglalj egy megbeszélésre.Mindig naprakész leszel kollégáid és tárgyalótermeid munkaterheléséről. Tervezz hatékonyan, naprakész információkkal. Egyeztesd az idődet a többi munkatárséval.

Adataid biztonságban vannak

A Microsoft Outlook 2021 vállalati szinten védi az adatokat. Biztos lehetsz benne, hogy csak az általad engedélyezett személyek férhetnek hozzá az általad tervezett megbeszélésekhez, feladatokhoz és információkhoz. A Microsoft Outlook 2021 a világ legnagyobb szervezeteinek bizalmát is kiérdemelte.

Bízz az intelligens technológiában

A Microsoft Outlook 2021meg tudja jósolni, hogy milyen műveletek következnek. A naptárad automatikusan hozzárendel utazásokat, számlafizetéseket és mindenféle más emlékeztetőt, amire nem kell gondolnod. Az Outlook intelligens keresőrendszerrel van felszerelve, így mindig megtalálja a szükséges információkat.

Az Outlook a legjobb e-mail kliens

A rendkívül megbízható Microsoft Outlook 2021 segítségével egy professzionális e-mail és naptár alkalmazáshoz jutsz hozzá, amely segít megszervezni értékes ideődet. Így például csak a legfontosabb üzenetekre koncentrálhatsz, és ennek eredményeképpen produktívabb lehetsz. A teljes körű naptárkezeléssel pedig megoszthatod a legfontosabb megbeszélések időpontjait az egész munkacsoportoddal.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Iskolák számára
SW típusa Irodai alkalmazás
Licenckulcs kézbesítése Alza - Könyvtár

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc
Licenckérelem A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Outlook

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
Előfizetés ideje Korlátozás nélkül hónap
Licenc átvitele Igen
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat minden EU-nyelv
Kód:  SWMM0653
Termékszám:  DG7GMGF0D7FS_EDU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05