Oldal frissítése

Microsoft Office LTSC Standard for Mac 2021, EDU (elektronikus licenc)

34 290 Ft

Microsoft Office LTSC Standard for Mac 2021, EDU (elektronikus licenc)

Ha bizonytalan vagy a választásban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkala[email protected]e-mail címen, mert ez a licenc nem törölhető téves vásárlás esetén.

Ez a licenc iskolai használatra szolgál.A licenc aktiválásához meg kell adni az iskolai azonosítót. Ha nem te vagy az intézmény igazgatója, akkor a vásárláshoz felhatalmazó levelet kell benyújtanod.Ha szeretnéd megrendelni ezt a licencet, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkal: < [email protected]>

Lenyűgöző prezentációk készítése PowerPoint segítségével

A PowerPoint az az alkalmazás, amellyel hatásosan mesélhetsz történetet - bármikor, bárhol, bárkivel. Az ismert PowerPoint alkalmazás új, modern változata, amelyet a leglenyűgözőbb prezentációk létrehozására és megosztására terveztek.

Együttműködés szövegeken Wordben

A Word segít a legjobb szövegek összeállításában. Ezek az asztali alkalmazások pontos dokumentumok létrehozására szolgálnak. A Microsoft Editorral pedig a helyesírás-ellenőrzésen kívül még több funkciót és lehetőséget kapsz, így magabiztosan írhatsz. Az Editor okos javaslatokat tesz a Word áttekintő ablaktábláján, így a dokumentumok létrehozásához, e-mailek írásához és a web használatához a legmegfelelőbb asszisztensed lesz.

Nyomon követés és rendszerezés az Excel segítségével

Az Excel megtanulja a munkastílusodat, és segít az adatok rendszerezésében, hogy időt takaríthass meg. Könnyedén hozhatsz létre táblázatokat sablonokból vagy saját tervezésű táblázatokból, és végezhetsz számításokat modern képletekkel.

Az Outlook a legjobb e-mail kliens

A rendkívül megbízható Microsoft Outlook 2021 segítségével egy professzionális e-mail és naptár alkalmazáshoz jutsz hozzá, amely segít megszervezni értékes ideődet. Így például csak a legfontosabb üzenetekre koncentrálhatsz, és ennek eredményeképpen produktívabb lehetsz. A teljes körű naptárkezeléssel pedig megoszthatod a legfontosabb megbeszélések időpontjait az egész munkacsoportoddal.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Iskolák számára
SW típusa Irodai alkalmazás
SW típusa Microsoft Office 2021
Licenckulcs kézbesítése Alza - Könyvtár

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc
Licenckérelem A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Word, Excel, PowerPoint, Outlook

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
Előfizetés ideje Korlátozás nélkül hónap
Licenc átvitele Igen
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Operációs rendszer macOS
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat minden EU-nyelv
Kód:  SWMM0652
Termékszám:  DG7GMGF0D7D1_EDU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15