Oldal frissítése

Microsoft Office Home and Student 2016 ENG MAC-hez - 1 felhasználó / 1 számítógép

Microsoft Office Home and Student 2016 ENG MAC-hez - 1 felhasználó / 1 számítógép


Az Office nem csak a munka során, de a szórakozáshoz is felhasználható, emellett minden egyes modern háztartás alapvető részét képezi. Használata meggyorsítja a szervezést és dokumentumokkal való munkát, ezáltal rengeteg időt spórolhatsz. A még egyszerűbbé és intuitívabbá vált. Az Office készen áll, hogy mindent kézben tartson.

A Mac Office 2016 Otthoni és diákverzióval a következőket kapod:

  • Az ismert Office 2016 alkalmazások Mac-re: Word, Excel, PowerPoint, OneNote.
  • 5GB-nyi kapacitás OneDrive tárhelyen, ahol a dokumentumaid bármikor elérhetőek, és minden eszközödre szinkronizálódnak.
  • Az Office nem csak a munka során, de a szórakozáshoz is felhasználható, emellett minden egyes modern háztartás alapvető részét képezi. Készen áll rá, hogy mindent kézben tartson.

Inspirációra készen

Fedezd fel az Office alkalmazások világát, és könnyítsd meg az életedet! A már jól ismert Office 2016 Word, Excel, PowerPoint és OneNote applikációk teljes verziója lehetővé teszi a fájlok szerkesztését, jelentések és önéletrajzok készítését, programok ütemezését, valamint a bevásárló lista megosztását. Az Office alkalmazásainak köszönhetően mindig sikeres leszel!

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

Készen áll az együttműködésre

Korlátok nélkül, valós idejű fájlokkal dolgozhatsz, illetve könnyedén kezelheted az előzményeket, akár online, akár offline formában, vagy esetleg másokkal együtt.


Készen áll a mozgatásra

A OneDrive online tárhelynek köszönhetően az eszközeidről származó dokumentumok, fényképek, zenék, vagy videók egész garmadáját tárolhatod itt. A fájljaidhoz bárhonnan egyszerűen hozzáférhetsz, vagy megoszthatod azokat. Például a telefonodon lévő fotókat átrakhatod a számítógépedre, smart TV-re, vagy megoszthatod a szeretteiddel. Nincs szükség merevlemezre, pendrive-ra, webes feltöltésre – az adataid többé nem fognak elveszni, a OneDrive-on mindig megtalálod őket!

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

Word

A Word a legnépszerűbb, és a legszélesebb körben alkalmazott szövegszerkesztő alkalmazás. A szövegen egyszerűen átalakíthatóak professzionális és szemet gyönyörködtető formába. A Word 2016 lehetővé teszi a szövegek létrehozását és testreszabását, valamint dokumentumok szerkesztését, amelynek során számos képi eszközt – mint például képet, grafikont, vagy már Office alkalmazásokból származó dolgot – is beszúrhatsz.

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

Excel

Az Excel hatékony eszköz az információk virtuális módon történő nyomon követésének, amelynek eredménye gyorsan és egyszerűen professzionális megjelenésű formában prezentálható. Kiválóan alkalmas az egyszerű számításokhoz és a részletes adatok elemzéséhez, illetve testre szabásához. A sorok és oszlopok segítségével adatokat adhatsz hozzá, rendezheted őket, rászűrhetsz a keresett információra, valamint érdekes, és nagyszerű megjelenéssel rendelkező táblázatokat és grafikonokat hozhatsz létre.

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

PowerPoint

A Microsoft PowerPoint a különféle prezentációk létrehozásának hatékony eszköze. Segítségével megtervezheted, illetve grafikus és esztétikus formában öntheted az ötleteidet. Létrehozhatsz olyan prezentációkat, amelyek hatékonyan ötvözik a nagyszerű fotókat, szövegeket, illusztrációkat, rajzokat, jegyzeteket, grafikonokat, és videókat. Használd a PowerPoint-ot a saját üzleted, terméked, vagy szolgáltatásod érdekes bemutatásához!

Microsoft Office Home and Student 2016 pro MAC
 

OneNote

A OneNote 2016 a jegyezetek rendszerezésének egyik legfejlettebb és legerőteljesebb eszköze. Minden, ami is létrehozol, egy igazi remekmű. Képzeld el úgy a OneNote-ot, mint egy iratszekrényt, amelyben címkével ellátott, egyedi mappák találhatóak – bennük a saját jegyzeteiddel: egyszerű szövegek, képek, fotók, hangfájlok az Internetről, Excel táblázatok, dokumentumok előnézetei, vagy ellenőrző listák.

 

Paraméterek

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Word, Excel, PowerPoint

Licenc

Licenc típusa Licenc
Előfizetés módja Korlátlan licenc
Licenc átvitele Igen
Eszközök száma 1 PC
Felhasználók száma 1 felhasználó

Kompatibilitás

Nyelvi változat EN
Operációs rendszer Mac OS X 10.10 nebo novější
Kód:  WZ310b4
Termékszám:  GZA-00873
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15