Oldal frissítése

Microsoft 365 Apps for Business (havi előfizetés)

5 2 értékelés
5 290 Ft

Microsoft 365 Apps for Business (havi előfizetés)

Microsoft 365 Business elektronikus licenc 1 hónapos előfizetéssel

A Microsoft elektronikus licenc megvásárlásával a hivatalos Microsoft 365 Business csomag havi előfizetésében részesülsz. Ebben olyan, már jól megszokott alkalmazások találhatók, mint a Word, Excel vagy Powerpoint, amely alkalmazásokhoz hozzáférhetsz és dokumentumokat is készíthetsz a számítógépeden, a mobiltelefonodon vagy tableteden. Ezeket a dokumentumokat az 1 TB kapacitású felhőben tárolhatod.

Csatlakozás több eszközről

A Microsoft 365 Business elektronikus licenc lehetővé teszi a legfrissebb alkalmazások használatát 5 telefonon, 5 tableten, 5 számítógépen vagy Mac készüléken.

E-mail + Naptár + Outlook

Az Outlook alkalmazással és a megosztott naptárral tarthatod a kapcsolatot a többiekkel és mindig produktív maradhatsz. Ez magában foglalja az 50 GB-os e-mail szervert a biztonságos Microsoft Exchange platformon.

Word

Készíts nagy méretű dokumentumokat, az intelligens rendszerek segítenek a helyesírásban, a nyelvtanban és a stílusos megjelenésben. Mutatós sablonok ezrei várnak rád a különböző típusú dokumentumokhoz.

Excel

A fejlett formázással és a különféle grafikonokkal jobban áttekinthetővé válnak az adataid.

PowerPoint

Alkoss hatásos prezentációkat animációkkal, 3D modellekkel vagy videofelvételekkel. Megjegyzéseket adhatsz minden egyes diához, így biztosan semmit nem felejtesz ki a prezentáció alatt.

Professzionális Access és Publisher alkalmazások

Gyakran lehet szükség olyan különleges alkalmazásokra, mint a Publisher vagy az Access a kifinomultabb szoftvermegoldásokhoz.

OneDrive a cégek számára

OneDrive a cégek számára

Az 1 TB kapacitású OneDrive felhőnek köszönhetően rengeteg tárhely áll a rendelkezésedre a fájlok biztonságos megosztásához és a csapatmunkához. Természetesen bármilyen eszközről teljes hozzáférésben részesülsz.

Biztonság

Professzionális biztonság

A Microsoft 365 Business csomag előnye még továbbá az 5-szintű biztonsági mechanizmus, amely átfogó védelmet nyújt az érzékeny dokumentumoknak, lehetővé teszi a videokonferenciát illetve gyorsabb kommunikációt biztosít a munkavállalók között a Yammer vállalati közösségi média platformon.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Cégeknek
SW típusa Irodai alkalmazás
SW típusa Microsoft 365
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma Neznámý
Előfizetés ideje 1 hónap

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows, macOS
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ
Kód:  SWMM0441
Termékszám:  CFQ7TTC0LH1G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10