Oldal frissítése

Microsoft Lumia 435 fekete

4,7 21 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Lumia 435 fekete

Lumia 435 egy modern okostelefon a műhelyek a Microsoft, amely meglepte nem csak az alacsony ár. A telefon díszített friss, modern design, amely tökéletesen illeszkedik az alkalmazott operációs rendszer a Windows Phone. A rendszer, amely ismert a sebesség és a stabilitás tökéletesen fut jól szerény hardver. Annak ellenére, hogy az alacsony ár tágas telefon funkciók széles körét, hogy ad még a tapasztalt felhasználók számára. Még a legújabb Microsoft Lumia örökölt egy minőségi befejezni a finn ősök. Vezetékes telefon test kihozott egy gazdag fekete színt. Bár a színe a telefon könnyen megváltoztatható levehető hátlapot.

intuitív

Az operációs rendszer a Windows Phone 8.1 biztosítja a tökéletesen rugalmas és intuitív kezelőszervek. Interaktív lapok gyors hozzáférést biztosít az alkalmazásokhoz, nagy kontrasztú betűk, amelyek mind a maximális tisztaság. Természetesen a Microsoft integrált szolgáltatás a Skype, Outlook, térképek és tárolási onedrive amely biztosítja a folyamatos hozzáférést a fájlokat. Több ezer alkalmazás található az integrált üzlet bolt, akkor töltse le például Instagram, WhatsApp, Facebook vagy a több ezer játék, beleértve a népszerű címeket. Teljes mértékben integrálja a Skype és a vezető minőségi kamera videohívások soha nem volt könnyebb, egyszerűen jobb a kapcsolatok hívás közben váltani a klasszikus egyszeri kattintás videohívás a Skype segítségével.

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás Érintőképernyős

Kijelző

Kijelző mérete 4 " (10,16 cm)
Kijelző típusa TFT

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása 2 Mpx
Előlapi kamera felbontása 0,3 Mpx
Maximális fényerő f/2,7

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor Cserélhető akkumulátor

Memória és teljesítmény

Memóriakártya típusa Micro SDXC
Maximum memóriakártya kapacitás 128 GB
Processzormagok száma 2 ×
Processzor frekvencia 1,2 GHz (1 200 MHz)

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Elsődleges SIM kártya típusa Micro SIM

Csatlakozók és érzékelők

Csatlakozók Jack (3.5mm), Micro USB

Rendszer

Operációs rendszer verziója Windows 8.1
Kód:  NOK5435b1
Termékszám:  MTOSNO435S050
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20