Oldal frissítése

Microsoft HoloLens 2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft HoloLens 2


A HoloLens 2 kisebb, mint elődje, ugyanakkor sokkal gyorsabb és erősebb. A legnagyobb újdonsága az integrált AI mikrochip, amely a Microsoft saját gyártmánya. További innovációk például a megnövelt látómező, a szemmozgás-követés a könnyebb használat érdekében, valamint a továbbfejlesztett hologram kezelés. A szemüveg által kínált látómező most 70°, és javult a valódi fizikai objektumok felismerése is. Ezen túlmenően a rendszer felismeri a kezeink mozgását - a környezetünkben található tárgyakkal, de virtuális változatokkal is működik. A karbon-kompozit használatának köszönhetően nagyobb ellenállás és 566 grammos tömeg jellemzi- 13 grammal könnyebb az előző generációhoz képest.

A Microsoft HoloLens 2 virtuális valóság szemüveg főbb jellemzői

  • A saját AI mikrochipjével rendelkezik
  • Megnövelt látómező - 70° (kétszerese az előző modellének)
  • Különleges MEMS kijelzők 2K felbontással mindkét szem számára
  • 8 Mpx (1080p) kamera
  • USB-C csatlakozó
  • Kompatibilis a MS Windows 10 holografikus felhasználói interfésszel

A Microsoft HoloLens 2 számos új funkcióval érkezik

Az Azure Kinect, az ARM chipset és még sok más szintén megújult formában érkezik. Az új íriszfelismerő érzékelők lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a Windows Hello szolgáltatással jelentkezzen be. A szemeid mozgatásával irányíthatod az alkalmazásokat, a szemüveges felhasználók pedig biztosan értékelni fogják, hogy a modell kompatibilis a vényköteles szemüvegekkel. A számítástechnikai teljesítményről a Qualcomm Snapdragon 850 gondoskodik, passzív hűtéssel. Az integrált akkumulátor akár 3,5 órás üzemidőt ígér, a szemüveg feltöltését az USB-C csatlakozó biztosítja.

Kód:  CES4f006d
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15