Oldal frissítése

Microsoft HD-500 kijelző Dock

4,9 14 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Microsoft HD-500 kijelző Dock

A port replikátor Microsoft HD-500 egy teljesen alapvető eleme a mobiltelefon Microsoft Lumia 950 vagy 950XL és használják a valódi potenciált. Ezzel szó szerint varázsdoboz tartod a számítógép mindig kéznél, mert a Microsoft HD-500 lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a nem csak a hagyományos PC-kijelző, hanem a perifériák, mint a billentyűzet vagy egér. És hirtelen a telefont teljes értékű üzleti eszköz a zsebében.

legfontosabb jellemzői

  • Port Replicator telefonok a Microsoft Lumia 950 és 950XL
  • Csatlakoztatásának lehetősége külső kijelző
  • Csatlakozó teljes billentyűzet és egér
  • 1080p felbontás és HDMI DisplayPort
  • Gyors töltés USB-C port

egyszerű csatlakozást

Miután egyetlen kábelen keresztül tudja használni az erejét a telefon egy nagy külső kijelző teljes HD felbontással és egy teljesen kényelmes, miközben fényképezés 60 FPS. Még ha a csatlakoztatott külső kijelző és a billentyűzet, hogy az egér semmi sem akadályozza meg, hogy továbbra is használja a közös jellemzői a telefont. 

Office az úton

Microsoft HD-500 együtt mobiltelefonok Microsoft Microsoft Lumia 950 és 950XL lehetővé, köszönhetően az új megközelítés alkalmazásának fejlesztése, hogy a felhasználó egy teljes funkcionalitású Microsoft Office. Csak így tud csatlakozni a telefon megjeleníti rozměrnému irodai környezetben, valamint kényelmes perifériák és megkezdhesse a munkát a Microsoft Word dokumentumok vagy Microsoft Excel táblázatkezelő.

Kód:  NOKP0210c2d
Termékszám:  02745B4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05