Oldal frissítése

Microsoft Excel LTSC 2021 (elektronikus licenc)

89 690 Ft

Microsoft Excel LTSC 2021 (elektronikus licenc)

Ha bizonytalan vagy a választásban, kérjük, lépj kapcsolatba értékesítési csapatunkkala[email protected]e-mail címen, mert ez a licenc nem törölhető téves vásárlás esetén.

Excel 2021 a Microsofttól

Az Excel a vállalatok által manapság leggyakrabban használt táblázatkezelő. Képes egyértelmű táblázatok és grafikonok készítésére bármilyen formátumban. Intuitív vezérléssel büszkélkedhet, és számos sablontípus közül választhatsz. Manapság a kontingenciatáblázatok és grafikonok használata mindennapos. Nincs miért aggódnod. Maga az Excel rengeteg oktató tevékenységet kínál, amelyek segítségével könnyen eligazodhatsz a vele való munkavégzésben.

Excel szakértők és kezdők számára

Az Excel táblázat mindenkihez alkalmazkodik. Kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt alkalmas. Elkezdheted a táblázatok létrehozását a felkínált sablonokból,megtanulhatod, hogyan kell használni őket, majd létrehozhatod saját projektjeidet. Az Excel modern funkciókkal, saját képletek létrehozásának lehetőségeivel rendelkezik. Itt minden igényt kielégíthetsz.

Mutasd be alkotásaidat

Az Excel táblázatkezelő felhasználóbarát környezettel rendelkezik. Válaszd ki táblázatok megjelenését saját belátásod szerint. Az Excel egyértelműen formázza az adatokat és a diagramokat. Segíteni fog abban, hogy projektjeidet magával ragadó, egyszerű és világos módon mutasd be. Az Excel nemcsak adatok rögzítésére és kiértékelésére képes, hanem előrejelzések készítésére is.

Adatok megosztása

Megoszthatod alkotásaidat más kollégákkal. Társuljatok, hogy valós időben közösen hozzatok létre projekteket. Mindig a legfrissebb adatokkal dolgozhattok, és nem lesznek késések vagy hibák. Az Excel emellett mobileszközökről és webböngészőkből is használható.

Az analóg táblázatok összekapcsolása a digitális folyamatokkal

A fényképezőgéppel közvetlenül a fotóról átviheted az analóg táblázatokat digitálisra. A rögzített adatok felhasználhatók a mobileszközödön. A kép automatikusan szerkeszthető Excel-táblázattá alakul át. Mostantól nem kell manuálisan beírnod az adatokat.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Háztartás, Cégeknek, Hivatalok számára
SW típusa Irodai alkalmazás
SW típusa MS Excel
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc
Licenckérelem A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Excel

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
Előfizetés ideje Korlátozás nélkül hónap
Licenc átvitele Igen
Aktiváció földrajzi korlátozásai Csak az EU-ban

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat minden EU-nyelv
Kód:  SWMM0601
Termékszám:  DG7GMGF0D7FT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20