Oldal frissítése

Microsoft Designer Bluetooth Desktop Keyboard HU

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Microsoft Designer Bluetooth Desktop Keyboard HU

Ez a modern és praktikus egér-billentyűzet a modern megjelenésnek köszönhetően rendkívül ízlésesen fog mutatni az íróasztalán. Kapcsolja össze vezeték nélkül a laptopjával vagy tabletjével a Bluetooth Smart 4.0 technológia segítségével. Könnyű használni - csak dugja be és kész is! A billentyűzet egy beépített numerikus résszel rendelkezik és ugyanakkora, mint egy vezetékes billentyűzet. Ez a szett egyértelműen könnyebbé fogja tenni a munkáját a PC-jével. Biztosan értékelni fogja a billentyűk lágyságát gépelés közben. Könnyen kezelheti a zenéket és videókat a multimédiás gomboknak köszönhetően.

A billentyűzet egy komplett teljes méretű vezetéknélküli egérrel van egy csomagba, amelynek az oldalán további gombok találhatók meg, görgetés minden irányba és Blue Track technológia. Kombinálja az optikai egér teljesítményét a lézeres egér precíziójával és kényelmes használatot kínál szinte bármilyen felszínen, kivéve üvegen és tükrön. Szintén értékelni fogja, hogy az egér mind jobb mind balkezes használatra alkalmas. Ezzel a tökéletes ultra-kompakt billentyűzet és egér szettel, nem lesz lekorlátozva a zsinór hossza által.

Legfontosabb jellemzők

  • Bluetooth Smart 4.0.
  • BlueTrack technológia
  • Jobb- és balkézre is alkalmas
  • Klasszikus méret
  • Kompatibilis a Windows, Mac OS és Android rendszerekkel

Paraméterek

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth

Elrendezés

Lokalizáció Magyar
Billentyűk típusa Chiclet
Enter billentyű Egysoros
Backspace billentyű Széles
Bal shift billentyű Széles
Kurzornyilak Széles

Szín

Szín Fekete

Méretek

Szélesség 38,92 cm (389,2 mm)
Kód:  HUME327e8
Termékszám:  7N9-00021
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05